07 oktober 2022

ELBURG - Op 7 oktober organiseert Bibliotheek Noord-Veluwe in Elburg de familievoorstelling Loet ziet Gi-ga-groen. De voorstelling is ter gelegenheid van de Kinderboekenweek.

Loet ziet Gi-ga-groen is een grappige, muzikale en interactieve familievoorstelling. Loet gaat samen met hulp van alle kinderen en haar lieve hond Mango op zoek naar de schat van haar oma.

Loet is binnen aan het spelen en wil niet naar buiten. ‘Buiten is het saai’, zegt Loet, ‘en straks gaat het regenen’. Van haar moeder moet ze haar hond Mango uitlaten, voordat zij straks binnen poept. Maar oh nee, het is al te laat. Wat stinkt het! Loet wordt groen van misselijkheid. Waar kan ze de drol snel verstoppen? In de prullenbak? In haar zak? In het oude kastje van oma!

Als Loet het kastje openmaakt vindt ze een hele oude kaart, een schatkaart! ‘Mam, ik ga Mango even uitlaten. Tot straks!’’ Loet rent naar buiten en gaat samen met haar hond Mango en alle kinderen op zoek naar de schat. Buiten in de natuur komen ze allerlei dieren tegen die hen helpen op de muzikale zoektocht. ‘Eigenlijk is buiten spelen best leuk!’ Daar is Mango het helemaal mee eens. Wat zou het voor schat zijn… Lukt het Loet om samen met Mango en alle kinderen de schat te vinden?

Kom je ook? Graag even gratis aanmelden.

Van 5 tot en met 16 oktober is het weer tijd voor de Kinderboekenweek! Het thema is dit jaar: Gi-ga-groen. Zoals ieder jaar organiseert Bibliotheek Noord-Veluwe leuke activiteiten om de Kinderboekweek te vieren in de bibliotheek. 

Praktische informatie

Datum en tijd:  Vrijdag 7 oktober, aanvang 15 uur

Locatie:                Bibliotheek Elburg, Clakenweg 146, 8081LZ Elburg          

Kosten:                gratis

Aanmelden:       via de website bibliotheeknoord-veluwe.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel