26 november 2022

OLDEBROEK -  Boerderijmuseum ’de Bovenstreek’ is voornemens zaterdag 26 november 2022 van 11.00 u. tot 19.00 u. een nieuwe activiteit op te zetten: ‘Boerderijmuseum in wintersfeer’. Een speciale commissie heeft de plannen voor dit evenement uitgewerkt. Gedurende de dag zijn er muzikale optredens van diverse uitvoerenden (o.a. Kithara, het Urker mannenduo en popformatie MIX). De winterse markt met allerlei uitéénlopende kramen wordt aangevuld met diverse leuke attracties. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. Natuurlijk wordt alles aangekleed in een gezellige winterse (kerst)sfeer.
De organisatoren van het Boerderijmuseum, zien ’Boerderijmuseum in wintersfeer’ helemaal zitten. ’Wat we van plan zijn is nieuw voor het Boerderijmuseum en als we het goed neerzetten met een leuk en sfeervol programma zijn we ervan overtuigd dat we veel bezoekers gaan trekken’. Ook amateur muzikanten en zangers zijn welkom en mogen zelf ’de pet’ leggen. De muziek en liederen zijn vooral in kerstsfeer. Wel aanmelden via 0525 631457 of info@boerderijmuseum.nl Om er een gezellige en goedbezochte markt van te maken wil het Boerderijmuseum de toegangsprijzen laag houden: kinderen t/m 12 jaar gratis en vanaf 13 jaar € 2,50.
Het is de bedoeling om in en rond het Boerderijmuseum kramen in te richten à 35 euro per kraam (4 meter met dakje).

De standhouders wordt gevraagd ook deze kramen in te richten in winter (kerst)sfeer. De catering wordt geheel verzorgd door het Boerderijmuseum, dus we zijn niet op zoek naar standhouders voor het eten en drinken.
Geïnteresseerden wordt geadviseerd snel in te schrijven voor een kraam want vol is vol.
Aanmelden voor een kraam en nadere informatie kan telefonisch via het kantoor van het Boerderijmuseum: 0525 63 1457 of via E-mail: info@boerderijmuseum.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel