23 december 2022

 - In de concertzaal bij woonboerderij “De Rozenhof” aan de Rode Landsweg 18 in Doornspijk, wordt de komende herfst een drietal, hoogst interessante kerkhistorische lezingen georganiseerd. De eerste twee  lezingen waren op vrijdag 28 oktober en vrijdag 25 november.

De laatste lezing van dit jaar wordt gehouden op vrijdag 23 december a.s. De organoloog/kerkmusicus Maarten Seijbel verzorgt op deze avond een muzikale lezing over het onderwerp: “Zeven eeuwen kerstmuziek in Europa”. Deze lezing wordt rijkelijk toegelicht met muziekvoorbeelden.

De aanvang van al deze lezing is om 20.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De toegang voor deze lezing bedraagt € 10.—incl .koffie/thee in de pauze en een drankje na afloop, waarbij er tevens gelegenheid is om met de inleiders over het gehouden onderwerp van gedachten te wisselen.

Aanmelden tot een week voor de lezing is verplicht via: m.seijbel.1@kpnmail.nl of tel.0525-681486.

Voor de zgn. “Rozenhof-Lezingen” in Doornspijk op vrijdagen  28 oktober, 25 november en 23 december a.s. , zoals werd aangekondigd, dient men zich tevoren (ook in verband met de beschikbare plaatsruimte)n aan te melden, via: m.seijbel.1@kpnmail.nl. De entreeprijs voor deze avonden bedraagt € 10.—incl koffie/thee in de pauze, en een drankje na afloop.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel