23 december 2022

’t LOO - Tijdens het ATB Winterfestijn 2022 zal Dana Winner op vrijdag 23 december een uniek kerstconcert in Oldebroek geven:  “A Magical Christmas” met Dana Winner.  In een prachtige sfeervolle winteromgeving zal de zangeres met de ‘gouden stem’ een kerstoptreden verzorgen.

Of het nu in het theater is of in een grote concertzaal, overal weet Dana het publiek te raken met haar unieke stem, haar zorgvuldig uitgekozen liedjes en haar stijlvolle shows. Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Denemarken en Zweden sluiten Dana in het hart. Ze geeft er onvergetelijke optredens en duikt in al die landen de hitparades in. De kaartverloop online is inmiddels gestart.

Dana Winner heeft een indrukwekkende carrière waarin de successen elkaar snel opvolgen. ‘De Oude Man En De Zee’, ‘Woordenloos’, ‘Westenwind’ en ‘Zeven Regenbogen’ belanden allemaal bovenaan de hitparade. In haar carrière bracht Dana Winner reeds meer dan 250 liedjes uit. Dat leidde intussen al tot ruim 3,5 miljoen verkochte cd's wereldwijd. In binnen- en buitenland woonden honderdduizenden mensen een uitverkocht optreden van haar bij.

Kaartverkoop online: www.atbwinterfestijn.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel