13 december 2022

't HARDE - Rouwcafé Gemeente Elburg biedt een veilige plek om anderen te ontmoeten die in stilte samen willen zijn, willen luisteren en/of willen praten over verlies, afscheid en rouw. Ongeacht leeftijd en geloofsovertuiging: Rouwcafé Gemeente Elburg is er voor iedereen die er behoefte aan heeft!

Praten over verlies, afscheid (moeten nemen), rouw en over de dood. Niet alleen over het onderwerp zélf maar bovenal met wat voor een soort gevoelens en emoties dit gepaard gaat. Wat het wérkelijk met je doet en hoe je dat ervaart. Het verschil in beleving tussen jou en je omgeving. Is het vanuit je omgeving als vanzelf sprekend of heb je het gevoel hierin alleen te staan. Hoe ga je daar allemaal mee om? Of hoe zou je dit misschien anders wensen? En zo ja: hoe maak je dit kenbaar?

Dinsdagavond 13 december organiseert Rouwcafé Gemeente Elburg in samenwerking met stichting Wiel, Liefdevolle Begeleiding en Jeanne d’Arc een avond om met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje de “donkere dagen voor Kerst in perioden met rouwgevoelens” te beleven. Met elkaar samenzijn en voeden van de innerlijke mens, waarna op woensdagmorgen 14 december weer een open inloop-ochtend zal zijn.

Deelname is gratis en voor een ieder die daar behoefte aan heeft; ongeacht leeftijd, geloofsovertuiging en wel/geen eigen directe ervaringen! Voel je gewoon en ook bijzonder welkom! Heb je vooraf nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Nella Kamstra, tel. 06.4960 0761 of  J.Mischja van Marion, tel. 06. 1222 9695.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel