18 februari 2023

ELBURG - Zaterdag 18 februari is te gast Laura Starink bekend journalist, kenner bij uitstek van Oekraïne. Het land waarop onze blik nu zo sterk gericht is.

In 2016 was Aldwin Kroeze gastspreker over Symboliek/Symbolisme en Schilderkunst. Dit keer geeft hij op, zaterdag 25 maart, een kijk op Catharine Cranston en Adele Bloch-Bauer, twee opmerkelijke gangmakers van de Art Nouveau (tipje van de sluier .... Gustav Klimt).

U bent van harte welkom in het sfeervolle museum Elburg vanaf 14.30 uur. Ingang aan de Zuiderwalstraat. De lezingen beginnen om 15.00, eindtijd rond 17.00 uur. In de pauze wordt u een kopje koffie/thee aangeboden. Uiteraard kunt u na afloop van de lezing nog gezellig napraten in het museumcafé.

De kosten zijn € 12,- p.p. per afzonderlijke lezing of bij voorinschrijving voor drie lezingen € 30,- p.p. Inschrijven kan HIER.

Bij veel aanmeldingen worden inschrijvingen op volgorde van ontvangst van betalingen behandeld. Wanneer een lezing is volgeboekt wordt u daarvan op de hoogte gesteld.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel