09 juni 2023

WEZEP - Het Freestyle Festival Wezep is terug! Een mooie mix van professionele dressuursport met een benefietactie voor het goede doel. Op 9 juni strijden de ruiters in de ring bij De Heuvelruiters voor prachtige prijzen. Dit jaar gaat de opbrengst van de benefietwedstrijd naar Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer in Zwolle.


Stichting Paardrijden Gehandicapten (SPG) ’t Hoefijzer biedt mensen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking en mensen met psychische problemen de mogelijkheid om paard te rijden onder deskundige begeleiding. Dit gebeurt in een volledig aangepaste manege in Zwolle. De Stichting Paardrijden Gehandicapten ’t Hoefijzer in Zwolle spaart voor een nieuw paard en de gehele opbrengst van deze wedstrijd gaat naar de stichting toe.

Het Freestyle Festival vindt plaats op 9 juni bij de Heuvelruiters in Wezep. Het evenement begint om 16.30 uur. Iedereen is welkom om te komen kijken naar dressuur op topniveau. Alle ruiters rijden een kür op muziek. Dit onderdeel staat garant voor spektakel en emotie. Er komen ponyruiters, junioren, young riders en senioren aan start.  In de binnenhal komt een grandioos kinderspeelplein met heel veel activiteiten en spelletjes, dus er is voor het hele gezin iets te doen!

De toegang is gratis. Het adres is: Heidehoeksweg 1, Wezep.
 
Tijdens het vorige Freestyle Festival is er een bedrag van € 3.400,- voor Make-A-Wish opgehaald. De Heuvelruiters hoopt dit bedrag dit jaar minimaal te kunnen evenaren. Robin Blok, één van de organisatoren, geeft aan: ‘We zijn ontzettend dankbaar voor alle sponsoren die zich spontaan melden. Zonder hen is dit evenement niet mogelijk en dit evenement niet bestaan. Kom allemaal gezellig naar onze wedstrijd op 9 juni en geniet van prachtige sport op hoog niveau!’

https://www.deheuvelruiters.com/freestyle-festival-wezep/

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel