10 juni 2023

 - Op zaterdag 10 juni organiseert de Knipscheer Infra Groep een speciale OPEN DAG op de vestiging van Knipscheer Infrastructuur op H2O in Hattemerbroek. Knipscheer heeft wat te vieren en daarvoor is iedereen tussen 11.00 en 15.00 uur zeer welkom!

Gerrit van der Meulen, hoofduitvoerder op de vestigingen Hattemerbroek en Dronten vertelt: "We zijn heel trots op ons werk en onze projecten. Graag willen we laten zien hoe supermooi ons vak is en hoe interessant werken in de infra is. Tijdens de open dag is iedereen welkom! Familieleden, relaties, onderaannemers, zzp-ers en belangstellenden: neem ze eens mee. We willen heel graag meer belangstelling creëren voor het mooie werk in de infra."

René Knipscheer, directeur van de Knipscheer Infra Groep zegt: "In coronatijd bestond Knipscheer Infrastructuur 40 jaar en is ons het nieuwe bedrijfspand in Hattemerbroek kleinschalig geopend. Knipscheer Rail-Infra bestaat 20 jaar en Knipscheer Infra-Clean 15 jaar. We hebben deze mijlpalen toen niet kunnen vieren en dat gaan we in ons jubileum weekend doen. Een receptie voor relaties op vrijdag, en een open dag en een feest voor medewerkers op zaterdag. We kijken er echt naar uit en verheugen ons op veel bezoekers!"

Op 10 juni staat het terrein vol met mooie machines en materieelstukken. Er zijn rondleidingen, ‘infra-activiteiten’ en leuke spelletjes voor kinderen. En natuurlijk een hapje, drankje, lekkers en ijs voor iedereen!

Open dag Knipscheer Infra Groep

Datum: zaterdag 10 juni 2023

Open inloop tussen 11.00 en 15.00 uur

Locatie Knipscheer Infrastructuur: Warmtekrachtstraat 6, 8094 SE | Hattemerbroek

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel