07 december 2023

ZWOLLE - Ieder jaar organiseert Stichting Regio Zwolle Congres het Regio Zwolle Congres, om ondernemers wakker te schudden, bij te praten en verder te helpen in een snel veranderende omgeving. Waar vorig jaar de verschillende crises werden besproken zal het congres zich dit jaar richten op de kansen en uitdagingen van kustmatige intelligentie.  

Regio Zwolle Congres 7 december
De 12de editie van het congres zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 7 december in Theater de Spiegel. Met het thema kunstmatige intellegentie zullen de bezoekers geprikkeld worden om na te denken over de kansen en uitdagingen die dit biedt. Waar komt de menselijke maat om de hoek, wat betekent dit voor de verschillende sectoren in onze regio en welke kansen liggen er. Een terugkerend onderdeel van het congres is de Regio Zwolle Monitor, aan de hand van o.a. de pijlers brede welvaart, leefomgeving en menselijk kapitaal wordt regionale de stand van zaken onderzocht.

Ondernemers, onderwijs en overheid ondersteunen het congres
Het congres is niet mogelijk zonder de steun van de verschillende regionale partners. Ondernemers, overheid en onderwijs ondersteunen het congres en om deze groep te bedanken vond afgelopen donderdag een lunch plaats met alle partners bij Golfclub Zwolle. De potentiele thema’s werden besproken en ook input over potentiele sprekers en culturele bijdrage werd opgehaald.
De uitnodigingen zullen in het najaar via de partners van het congres verspreid worden.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel