11 oktober 2023

"Noord Veluwe in 1 dag schoon"! Op deze actiedag op woensdag 11 oktober, georganiseerd door de gemeenten Harderwijk, Oldebroek, Elburg en Nunspeet, wordt ingezet om de straten van de gemeenten schoner te maken dan ooit tevoren.

Het hoofddoel van deze dag is om bewustwording te vergroten en gedragsverandering te stimuleren. Scholieren, bedrijven en vrijwilligers spelen hierbij een belangrijke rol.

Het programma duurt ongeveer 90 minuten en deelnemers kunnen zelf een tijdstip kiezen. Voor de materialen en de locatie waar moet worden opgeruimd wordt gezorgd. Bovendien wordt het gekozen goede doel van de deelnemers beloond met 0,11 euro per foto van zwerfafval.

Het belooft volgens de organisatie een mooie dag te worden met een bekende influencer die een tour gaat maken door de gemeenten.

Wil je ook meedoen als inwoners, vrijwilliger of als bedrijf?

Meld je dan nu aan voor de actie en help mee. De spullen zoals grijpers en handschoenen worden bezorgd en weer opgehaald. Iedere klas, ieder bedrijf, verenigingen of instelling krijgt een stukje toegewezen om te ontdoen van zwerfvuil.

Kijk voor opgave en meer informatie op https://www.in1dagschoon.com/noordveluwe

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel