30 september 2023
 
Wil jij graag leren hoe je het evangelie op een laagdrempelige manier aan niet-gelovigen kunt uitleggen? Schrijf je dan nu in voor de workshop "Het evangelie in 4 woorden" voor een (gratis) eendaagse training in Kampen op zaterdag 30 september of voor een driedaagse training op 27 september en 4 en 11 oktober in Elburg. Aan de training in Elburg zijn wel kosten verbonden.

Deze workshop is speciaal ontworpen voor christenen die graag anderen willen interesseren voor het geloof in Jezus. In slechts vier woorden worden de belangrijkste thema's van het evangelie uitgelegd. Je leert hoe je op een begrijpelijke en aantrekkelijke manier anderen kunt bereiken met het goede nieuws van Jezus. De workshop wordt geleid door een ervaren spreker die zelf jarenlange ervaring heeft in het delen van het evangelie met anderen. Je leert het ontwikkelen van de juiste vaardigheden en het opbouwen van het nodige vertrouwen om het evangelie op een effectieve manier te delen.

Of je nu al jarenlang christen bent of net begint, deze workshop bied je een unieke kans om je evangelisatie vaardigheden te verbeteren. Je zult leren hoe je het evangelie op een praktische en laagdrempelige manier kunt delen met anderen, en je zult ontdekken hoe je het beste kunt omgaan met vragen en bezwaren. Mis deze kans niet om anderen te bereiken met het goede nieuws van Jezus.

Schrijf je nu gratis in voor "Het evangelie in 4 woorden" en begin met het delen van het evangelie op een nieuwe en effectieve manier!

Voor meer informatie of direct opgeven klikt u op deze link: https://www.thegodstory.org/kerk/het-evangelie-in-4-woorden/

Kampen (gratis eendaagse training)

• Zaterdag 30 september 2023

• 10.30 uur - 15.30 uur

• Leerhuis Baptistengemeente Kampen (De Schalmei; Triangel 1 Kampen)

Elburg

• Woensdag 27 september en 4 & 11 oktober 2023

• 19.45 uur - 22.00 uur

• Kerkelijk centrum, Van Kinsbergenstraat 2 Elburg

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel