11 oktober 2023

ELBURG - Groep 7 en 8 leerlingen en hun ouders zijn woensdag 11 oktober van harte welkom tijdens het Open Huis van het Van Kinsbergen college. De deuren staan open van 18.00 tot 21.00 uur.

‘Ben jij op zoek naar een school die bij je past? Zoek je een school met een fijne sfeer waar mensen naar je luisteren? Wil jij op jouw manier leren? Dan is het Van Kinsbergen college een goede school voor jou!’

Op het Van Kinsbergen college zijn de leerkrachten enthousiast en zij willen leerlingen graag helpen om hun talenten te ontwikkelen. Of het nu gaat om sport of wiskunde, Engels of drama, er is altijd iemand die een leerling verder kan en wil helpen.

Madeleine Zwart, directeur Van Kinsbergen college: “Het Van Kinsbergen college is een openbare school. Er wordt gewerkt vanuit wederzijds vertrouwen en respect met elkaar. Je mag zijn wie je bent. Het onderwijs op onze school sluit aan bij wat leerlingen nodig hebben in de toekomst. Dat kun je zien aan ons lesrooster, de moderne digitale hulpmiddelen en de mogelijkheid die wij bieden om een geheel eigen leerroute te volgen.”

Informatie Open Huis
Iedereen is van harte welkom om woensdagavond 11 oktober het Open Huis te bezoeken. Tijdens deze avond zijn er voorlichtingsrondes voor ouders om 18.45 uur, 19.30 uur en 20.15 uur. Voor de leerlingen zijn er in alle lokalen activiteiten waarmee ze de school en de vakken leren kennen.

Het Van Kinsbergen college staat aan de Paterijstraat 17 in Elburg.
Contact: 0525 682 205 | vankinsbergen@ooz.nl | www.vankinsbergencollege.nl

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel