07 oktober 2023

OLDEBROEK -Twente is het land van tradities. Van klootschieten tot  kraamschudden en van midwinterhoornblazen tot carbid schieten: Twente is trots op z`n cultuur. Ook een echte traditie is de tournee van het gezelschap Twente Plat. Al jarenlang komt dit twentse cabaret elk seizoen met een heerlijk en gloednieuw programma waarbij het goed toeven is. Het publiek een prachtige avondje uit bezorgen is het ultieme doel en daarin speelt de twentse humor de absolute hoofdrol.

Alle bekende personages worden ook dit seizoen weer ten tonele gevoerd.

 Hendurk & Geessie is het boerenechtpaar dat op smeuige wijze verteld over de bijzondere figuren uit hun dorp, Mans is de jonge cabarettier die zijn avonturen voornamenlijk beleefd in „het Haagse“, waar hij als „beveiliger van Mark Rutte“ in de weer is. Een ijzersterke creatie, waarmee hij de lachers op zijn hand krijgt. Aaltje & Trijntje zijn  ook weer van de partij, twee al wat oudere hartsvriendinnen die heel wat te stellen hebben met hun mannen en hun kleinkinderen. De twee „dames“ zijn elk seizoen weer goed voor vele lachsalvo`s.

In de muziekale omlijsting zijn alle vier de leden van Twente Plat van de partij. Ze brengen een aantal heerlijke dialectnummers, waarbij zij zichzelf begeleiden op een diversiteit aan instrumenten.

 Er is goed nieuws voor  de inwoners van Oldebroek en omgeving.

Twente Plat speelt op Zaterdag 7 Oktober een voorstelling in Kulturhus De Talter, Stouwdamsweg 4, Oldebroek, telefoon 0525 630999. Aanvang 20.00 uur. De entreekaarten voor deze heerlijke avond uit zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij het Kulturhus. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan met De Reserveerlijn onder nummer 074 3841718 en Uw kaarten liggen op de avond zelf voor U klaar aan de kassa.

Vergeet niet: Lachen is gezond dus: mis het niet!!

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel