Ankeiler: Groei Vooruit, samen met gemeente Elburg, staat op donderdag 23 juni met een team van loopbaancoaches voor het gemeentehuis in Elburg. Jongeren tussen de 18 en 27 jaar zijn tussen 13.00 en 16.

- Groei Vooruit, samen met gemeente Elburg, staat op donderdag 23 juni met een team van loopbaancoaches voor het gemeentehuis in Elburg. Jongeren tussen de 18 en 27 jaar zijn tussen 13.00 en 16.00 uur welkom. Zij kunnen in een gesprek de mogelijkheden bespreken om van school naar werk of van school naar een (vervolg) opleiding te gaan.

Tijdens dit inloopmoment kunnen jongeren in gesprek met loopbaancoaches erachter komen welke baan bij hun past. Misschien willen ze direct solliciteren, dan leent Groei Vooruit haar netwerk uit. Of hebben ze nog bepaalde vaardigheden nodig voor hun droomberoep? Ook bij het volgen van een cursus of opleiding kan Groei Vooruit jongeren (financieel) ondersteunen. Alle ondersteuning is gratis.

Help jongeren verder

Groei Vooruit is een initiatief in Regio Zwolle van 20 gemeenten, 4 provincies en het Rijk in samenwerking met verschillende partners als FNV, CNV, VNO-NCW, MKB-Nederland Regio Zwolle, onderwijsinstellingen, Leerwerkloket, SBB, Randstad en het UWV. Met dit initiatief willen ze iedereen ondersteunen bij hun werk. Het streven is dat zoveel mogelijk mensen hun werk behouden of groeien naar werk in een kansrijke sector als de zorg, het onderwijs en de techniek.

In de week van 20 - 24 juni richt Groei Vooruit zich specifiek op jongeren in de leeftijd van 18 tot 27 jaar. Zij richten zich hierbij op alle jongeren die eindexamen hebben gedaan en de stap naar de arbeidsmarkt gaan zetten. Naast de ondersteuning die al vanuit de scholen wordt geboden, stellen zij hun kennis en netwerk beschikbaar om de overgang van school naar de arbeidsmarkt voor de student zo soepel mogelijk te laten verlopen.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel