Ankeiler: Ook in 2022 hoopt de Supporters Vereniging van SV 't Harde weer een spetterende vlooienmarkt te organiseren op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei.

- Ook in 2022 hoopt de Supporters Vereniging van SV 't Harde weer een spetterende vlooienmarkt te organiseren op Hemelvaartsdag, donderdag 26 mei. Jong en oud weet de weg naar het sportpark altijd moeiteloos te vinden. En voor iedereen is er wel wat te vinden tussen alle handelswaar. Voor de kinderen zijn er diverse kermisattracties waar de kleinsten onder ons zich prima kunnen vermaken. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Zo zijn er verschillende kramen waar u een lekker tussendoortje kunt halen. De schitterende kantine is de hele dag geopend, waar u even lekker kunt uitrusten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Handelaren uit het hele land de weg naar het ’t Harde weer weten te vinden. Ruim 400 handelaren zullen op deze dag weer proberen hun waar aan de man te brengen. Reeds in de vroege uurtjes zullen de eerste koopjesjagers al weer over de markt struinen naar iets van hun gading.ParkerenOm al deze mensen tot dienst te zijn zijn er diverse parkeergelegenheden in de nabijheid van de markt. De route naar deze parkeerplaatsen staat duidelijk aangegeven en ter plekke zijn er verkeersregelaars aanwezig die je naar de juiste plek wijzen. Hopelijk wordt hier veel gebruik van gemaakt.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel