Ankeiler: WEZEP – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (voorheen: Mappa Mondo)” organiseert op zaterdag 9 juli as.

- WEZEP – De Stichting “Vrienden van IJsselvliedt en Villa ExpertCare Wezep (voorheen: Mappa Mondo)” organiseert op zaterdag 9 juli as. een Open Dag in Hotel IJsselvliedt. “Het zal u vast niet ontgaan zijn dat de Vrienden 25 jaar bestaan! Iedereen die belangstelling heeft, is welkom om langs te komen op onze Open Dag. Deze wordt gehouden op za 9 juli as. in Hotel IJsselvliedt (adres: IJsselvliedtlaan 1 te Wezep)”, vertelt voorzitter Henri Kolkman.

Bestuurslid (en mede-organisator) Jan Bredewout: “De bijeenkomst start om 14:00u en duurt tot ca. 16:00u. Inloop is mogelijk vanaf 13:45u. Er is een film te zien waarin wordt teruggeblikt op de 25-jarige geschiedenis van de Vrienden. Ook is er de mogelijkheid om (onder begeleiding) een deel van het huis te bekijken. We vragen belangstellenden wel om zich van tevoren even aan te melden. We vernemen graag uiterlijk vrijdag 1 juli as. of u wilt komen. U kunt zich hiervoor per e-mail aanmelden via: secr.vriendenvan@hotmail.nl.”

“We willen ook graag al onze oud-bestuursleden uitnodigen voor deze Open Dag, maar helaas is het niet gelukt om van iedereen een adres te achterhalen. Als u een oud-bestuurslid bent en nog geen uitnodiging van ons heeft ontvangen, neemt u dan vooral even per e-mail contact op met mij”, vertelt secretaris Mathieu Vanderlinden.

En als er donateurs zijn, die nog geen nieuwsbrief hebben ontvangen, laat dat dan gerust ook even weten aan onze secretaris. We zullen er dan alsnog voor zorgen dat u een nieuwsbrief krijgt.

Ook als u donateur of vrijwilliger van de Vrienden wilt worden of meer informatie wilt, kunt u contact opnemen met onze secretaris Mathieu Vanderlinden via e-mail: secr.vriendenvan@hotmail.nl.

Voor meer informatie: www.vriendenvanijsselvliedtenvillaexpertcarewezep.nl.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel