Ankeiler: Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM.

- Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. In deze uitzending is de karter Jordy van de Goor te gast.. De 14 jarige karter wist recentelijk op de kartbaan van Spa-Francochamps een prachtige overwinning te boeken. Dit was voor de tweede ronde van het Nederlands Kampioenschap 4-takt.

Met pole position wist hij de races tot een goed einde te brengen. Hij rijdt dit jaar in een TD Racing Kart. Jordy vertelt over zijn ervaringen tot nu toe en de plannen voor de komende tijd. De 14 jarige karter uit onze regio zal vanuit de Loco FM Regio studio te horen zijn.

In deze uitzendig zal ook Marc Zonnebelt, teammanager van het Allinq Continental Cyclingteam, te horen zijn. Hij praat over de diverse wedstrijden waar het Allinq Continental Cyclingteam aan heeft deel genomen. Er zijn ook al podiumplekken behaald. Afgelopen dagen was het team iactief in o.a. Veenendaal-Veenendaal, GP Herning-Fyn Rundt, Houtse Linies.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel