Ankeiler: De oldtimer trekker- en brommerrit wordt ook dit jaar, na twee jaar afwezigheid, georganiseerd door de Oranjevereniging.

- De oldtimer trekker- en brommerrit wordt ook dit jaar, na twee jaar afwezigheid, georganiseerd door de Oranjevereniging. De afgelopen jaren is de rit succesvol verlopen en ook voor dit jaar is er een mooie rit uitgestippeld rondom Doornspijk. De start is voor het 2e jaar bij Loonbedrijf Van Norel, Oude Molenweg 1 in Doornspijk. ‘s Morgens is er koffie/frisdrank of soep te verkrijgen, bij de tussenstop wordt voor koffie /frisdrank en een broodje gezorgd en als afsluiting kunt u op het terrein een hapje en drankje nuttigen. U bent van harte uitgenodigd op 2 juli.

Trekkers:

De kosten zijn bij voorinschrijving € 13,00 p.p. en € 7,00 voor de bijrijder. De betaling kunt u doen op rekening nummer NL46RABO0314712623 van Oranjevereniging “Moed en Vertrouwen” onder vermelding van oldtimerrit. U ontvangt dan op het terrein 5 consumptiebonnen.

Bij aanvang van de trekkerrit betalen kan ook betaald worden. De kosten zijn dan echter € 2,00 per persoon hoger.

Brommers:

Ook dit jaar is de mooie afwisselende rit van ongeveer 90 km voor oldtimer bromfietsen geheel bewegwijzerd. De kosten hiervan zijn € 5,00 p.p. U ontvangt dan op het terrein 2 consumptiebonnen.

Dit jaar zal er wederom een jury aanwezig zijn voor de mooiste tractor of bromfiets

De winnaar wordt extra in het zonnetje gezet!

Opgave kan uiterlijk tot zaterdag 25 juni via:

Of telefonisch na 18.00 uur 06-48849508

LOCATIE: Loonbedrijf Van Norel, Oude Molenweg 1, 8085 SW Doornspijk

Let op: U wordt vanaf 09.30 uur verwacht en rond 11.00 uur is het vertrek.

Tractoren met dubbel lucht zijn niet toegestaan.

💬 Mail ons!
Heb jij een tip of opmerking? Mail naar de redactie: info@locomediagroep.nl.

Meer over

Deel dit artikel