Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • ChristenUnie:Bewoners positief over Jeugdwet en WMO gemeente Oldebroek


  fractiefoto smal

  Gemeenten in Nederland moeten de opbrengsten van de Cliënt-Ervarings-Onderzoeken (CEO) bij Jeugd en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) aanleveren bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De gemeente Oldebroek heeft in samenwerking met een onderzoeksbureau in 2017 een ervaringsonderzoek uitgevoerd. Hiervoor is gebruik gemaakt van de landelijke, verplichte standaardvragenlijst, aangevuld met extra vragen over het bespreken van de melding en de ervaring met de ondersteuning.

 • Lees meer >
 • Dr. Olthuis wandeltocht Elburg


  DSC 7014

  ELBURG - UNG evenementen organiseert op zaterdag 29 september de negende editie van de Dr. Olthuis Wandeltocht. De routes beginnen en eindigen in de kloostertuin van het voormalig Agnietenklooster waarin momenteel Museum Elburg is gehuisvest en gaat verder door het buitengebied. Er kan gekozen worden uit 4 afstanden: 5, 10, 15 en 25 km. De wandeltocht is genoemd naar de historicus dr. H.J. Olthuis die als stadshistoricus een grote bijdrage leverde aan de kennis over de historie van de Hanzestad. In de uitgebreide routebeschrijving wordt informatie gegeven over de historische bezienswaardigheden waar de wandelaars langskomen. Deze info wordt verzorgd door de Oudheidkundige Vereniging Arent thoe Boecop.

 • Lees meer >
 • Bingo pv De Vriendschap


  bingo

  HATTEMERBROEK - Op zaterdag  29 september organiseert pv De Vriendschap een bingo in dorpshuis de Bouwakker te Hattemerbroek. Aanvang 19.30 uur, zaal open om 18.30 uur.

  Er worden 28 rondes gespeeld (enkel) incl. 1 hoofronde. U kunt voor € 10,-  de hele avond meespelen.

 • Lees meer >
 • Wie jarig is trakteert


  DSCF6291

  OLDEBROEK (advertentie) - Omdat Boni Oldebroek één jaar bestaat wil de supermarkt i dat vieren met haar klanten. Vanaf dinsdag 25 t/m zaterdag 29 september kunt u bij iedere besteding bij Boni Oldebroek uw bon met N.A.W-gegevens deponeren in de actieton. Er zijn door lokale ondernemers uit Oldebroek prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Zaterdag rond de klok van 17.00 zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

  Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door: Vaessen mode en trends, DKW Woonvision, Wespro Oldebroek, Slijterij Herkert, Dickhof Mode, Samantha's Hairstyling

  Ook wordt vrijdag en zaterdag bij besteding van 40 euro een gratis verse slagroomschnitte cadeau gegeven.

 • Lees meer >
 • Opnames 'Holland's Got Talent' starten weer in Zwolle!


  HOL

  ZWOLLE - Op 19, 20, 21, 22 en 23 oktober keert het spectaculaire ‘Holland’s Got Talent’ weer terug in Zwolle. De auditierondes van dit succesvolle RTL 4-programma worden opgenomen in theater 'De Spiegel’ en jij kan als allereerste getuige zijn van de grappigste, ontroerendste en spectaculairste audities uit heel Nederland!Nieuw in de jury dit seizoen is televisiepresentator, zanger en komiek, Paul de Leeuw. Paul zal samen met juryleden Angela Groothuizen, Chantal Janzen en Dan Karaty al het talent beoordelen. De presentie ligt dit nieuwe seizoen in handen van Humberto Tan.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.