Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • PvdA taart voor vrijwilligers ATB Vereniging Oldebroek


  070 PVDA Taart voor vrijwilligers van de ATB Vereniging Oldebroek

  ’t LOO/OLDEBROEK – Tijdens de landelijk jeugdwedstrijden mountainbiken bij de ATB Vereniging Oldebroek kwamen de leden van de PvdA afdeling Oldebroek een bezoek brengen aan de ATB Baan. Lijsttrekken Bert-Jan Dokter complimenteerde de vrijwilligers voor hun inzet en overhandigde een PvdA taart als waardering voor al het werk wat zij doen. Hij gaf ook aan dat de PvdA een hart heeft voor vrijwilligers.  Bert-Jan wenste de ATB Vereniging dan ook heel veel succes met de diverse evenementen die zij organiseren. Naast Bert-Jan waren ook Jack Hellendoorn, Sijmen Scholten en Jennifer Zoombelt aanwezig. De vrijwilligers konden dit gebaar van de PvdA dan ook waarderen, lokale betrokkenheid wederzijds dat ervaren de vrijwilligers als belangrijk.

 • Lees meer >
 • Faye Reintsema en Yasmin Westerink winnen in Luttenberg


  yasmin luttenberg

  WEZEP - Enkele leden wisten dit weekend mooie resultaten te behalen tijdens het dressuurevenement ‘Het Gouden IJzer’ in Luttenberg. Faye Reintsema kwam uit in de klasse B cat. C. De eerste proef was goed voor een score van 195 en daar werd een 3e prijs mee gewonnen. De tweede proef werd gewonnen met een mooie score van 208 punten. De combinatie verdiende hiermee een ticket voor de finale.

  Yasmin Westerink kwam op vrijdag uit in klasse B cat. D. Samen met Coelenhage’s Happy Hour wist ze een 5e prijs te winnen met 187 punten en de tweede proef was goed voor een 2e prijs met 199 punten. Vanmorgen ging de amazone van start met haar pony Leonardo. De combinatie wist hun rubriek tweemaal te winnen en daarmee ontvingen ze een ticket voor de finale. In de finale behaalden ze een gemiddelde score van 64.92% en daar werd een 6e prijs mee gewonnen.

 • Lees meer >
 • Leden Heuvelruiters winnen prijzen in springen en dressuur


  caroline kampen

  WEZEP - Mathijs Bastiaan had afgelopen dinsdag een wedstrijd in Dalerveen. De springruiter kwam met zijn paarden uit in de klasse Z en wist beslag te leggen op prijzen. Met Egon HBC wist de ruiter de rubriek te winnen en met zijn andere paard, Saffier, werd hij tweede.

 • Lees meer >
 • Inloopmiddag Oosterwolde voor senioren centraal bij Loco Info


  15000588 1288202554564832 1427045619642695983 o 1

  OOSTERWOLDE - Loco Info op LocoFM besteedt maandagmiddag 19 maart om 16.00 uur aandacht aan de inloopmiddag voor senioren, die donderdag 22 maart tussen 14.30 uur en 16.00 uur plaatsvindt in dorpshuis De Heerdt in Oosterwolde. Gabriëlle de Bruin, namens het sociaal team Oldebroek en Evert Port, namens SWO zijn te gast in de studio.

  Deze middag wordt georganiseerd door Stichting Dorpsbelang Oosterwolde, dorpshuis de Heerdt, SWO (Senioren Wezep Oldebroek) en het sociaal team.

 • Lees meer >
 • Even voorstelen: Henk Kemp (VVD)


  Foto Henk Kemp 2018

  Bij de komende Gemeenteraadsverkiezingen is Henk Kemp de lijsttrekker van de VVD Oldebroek. Hij woont inmiddels 24 jaar in deze gemeente en is vanaf 1997 politiek actief. Zijn streven is om zaken binnen de gemeente te realiseren en te regelen zoals de VVD dit graag ziet. 'Dat is mijn ambitie. Alleen commentaar aan de zijlijn geven is niet mijn instelling, werken aan oplossingen des te meer '.

  De kandidatenlijst bevat veel jonge VVD ers, die gedreven, kritisch en ambitieus de fractie willen versterken. Lorenzo Huisman, Laurens van Oene en Nick Schouten willen volop mee strijden om de VVD de komende jaren nog groter en sterker te maken. Daarnaast blijft Wim Roelofsen met zijn ervaring ook aan boord.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.