Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • Maatschappelijk verantwoord ondernemen bundelt NW-Veluwe


  Will2Sustain 1

  WEZEP  - In de Huiskamer van Wezep druppelen de leden van Noordwest Veluwe Verduurzaamt langzaam binnen. Het is de voorjaarsbijeenkomst op donderdag 24 mei die de aangesloten ondernemers naar Wezep brengt. Dat verduurzaming een steeds belangrijker item wordt zijn de aanwezigen zich van bewust. Niet alleen omdat er vanuit de overheid steeds meer regels komen, maar de betrokken leden vinden het ook hun verantwoording om te voldoen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 'Je moet jezelf doelen stellen en deze nastreven. Wij zijn rentmeesters, die de verplichting hebben verantwoord en duurzaam te werken. Niet alleen boeren en agrariërs, álle mensen hebben de verantwoording voor een gezond en evenwichtig milieu.'

 • Lees meer >
 • Van Werven ontmoet Koninklijk Paar tijdens Economisch Programma Luxemburg


  Staatsbezoek Ton KRVW2

  OLDEBROEK - Het Nederlands Koninklijk Paar bracht van 23 tot en met 25 mei een staatsbezoek aan Luxemburg. Onderdeel van het programma is een bezoek aan een bijeenkomst over duurzame en circulaire economie, waar zij gesprekken voerde met Nederlandse en Luxemburgse ondernemers, waaronder Ton van der Giessen namens Van Werven.

   Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander was zeer geïnteresseerd in deze case, maar zeker ook in het business model van Van Werven Plastic Recycling, aldus Van der Giessen: “We hebben samen gesproken over het uitbouwen van dit soort initiatieven in Europa, maar ook over het delen van onze kennis met de rest van de wereld. Zo kunnen we samen wereldwijd maximaal inzetten op een circulaire samenleving.”

 • Lees meer >
 • Politie op zoek naar informatie omtrent lek gestoken autobanden in Oldebroek


  politie11

  OLDEBROEK - Wijkagent Peter van Essen meldt op Twitter dat er in de omgevingvan de Petuniastraat -van Pijkerenlaan in Oldebroek de laatste weken met regelmaat autobanden lek zijn gestoken of dat iemand deze leeg heeft laten lopen

  De politie zoekt getuigen hierbij. Weet u hier meer van of heeft u informatie?  Bel dan met: 0900-8844. Bent u benadeeld, dan kunt u aangifte doen. 

 • Lees meer >
 • OWIOS thuis tegen Blauw-Geel ‘55


  OWIOS veld

  OLDEBROEK – OWIOS speelt zaterdag wederom een belangrijke wedstrijd en ditmaal tegen Blauw-Geel ‘55 uit Ede. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J.D. Hendriksen. De laatste competitiewedstrijd staat al weer op het programma en hopelijk voor OWIOS dat dit ook definitief de laatste officiële wedstrijd is van dit seizoen. Deze wedstrijd is voor OWIOS een belangrijke wedstrijd voor klassenbehoud. OWIOS is alleen gebaat bij een overwinning en is daarbij afhankelijk van de resultaten van VVOP en Renswoude. Blauw-Geel ’55 lijkt een zeker lijkende periodetitel toch uit het zicht zien te verdwijnen door twee opeenvolgende nederlagen en is hierdoor ook afhankelijk geworden van andere uitslagen. In de eerste wedstrijd brak OWIOS na jaren de ban door eindelijk Blauw-Geel ’55 te verslaan met 1-0.

 • Lees meer >
  Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.