Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • QVATRO Interieurmakers naar H2O


  Qvatro Interieurmakers naar Bedrijvenpark H2O

  HATTEM - Eigenaar Erik Mostert kijkt uit naar de opening van zijn nieuwe bedrijfspand, medio 2020. Erik houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de ontwerpen, produceren en realiseren van vooral kasten, keukens en totaal interieur. Echt complete interieurmakers. Hij doet dit nu vanuit een pand aan de George Stephensonstraat in Zwolle. Het nieuwe pand biedt meer ruimte om efficiënter te produceren. Toch is groeien niet de belangrijkste reden om te verhuizen. “Kwaliteit staat voorop. We zouden 100 uur per week kunnen werken, maar dat doen we niet!” zegt Erik, die samen met twee medewerkers ook zelf veel in de werkplaats te vinden is.

 • Lees meer >
 • Bestuurder snorfiets te diep in het glaasje gekeken


  ug

  WEZEP - Met 930 ug/l een snorfiets besturen is toch echt te veel. Bovendien was de bestuurder niet in het bezit van een rijbewijs.  'Bijzondere keuze om toch te gaan rijden,' zegt de wijkagent dan ook op twitter. 

 • Lees meer >
 • Nieuwe piano voor “Laudate Deum”


  bloemen 2

  WEZEP - Mede dankzij een royale gift van het Prins Bernhard Cultuurfonds afd. Gelderland mocht het Christelijk Mannenkoor “Laudate Deum” uit Wezep uit handen van Geurt Souman van het gelijknamige Muziekhuis Souman uit Hattemerbroek een nieuwe piano in ontvangst nemen. Na de overdracht begeleidde Geurt Souman het koor met enkele liederen op het nieuwe instrument waarna dirigent Albert van Maanen de begeleiding weer op zich nam. Als dank voor de plezierige contacten rond de aankoop van de nieuwe piano overhandigde Menno van de Weerd van de muziekcommissie nog een bos bloemen aan Geurt Souman.

 • Lees meer >
 • Open repetitie C.M.K. “Laudate Deum” Wezep


  WEZEP - Ook het Christelijk Mannenkoor “Laudate Deum” uit Wezep heeft haar repetities weer hervat. Omdat het koor graag kennis zou maken met nieuwe koorleden wordt op woensdagavond 25 september a.s. een speciale Open repetitieavond georganiseer, een mooie gelegenheid om laagdrempelig en zonder enige verplichting nader kennis te maken met dit koor.

 • Lees meer >
  Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.