Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • Leger des Heils zoekt collectanten in Oldebroek


  col

  OLDEBROEK- Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Oldebroek voor de jaarlijkse collecteweek van 23 tot en met 28 november. Alleen met de hulp van vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk op buurtniveau activiteiten te blijven organiseren om sociale uitsluiting en eenzaamheid te bestrijden.

 • Lees meer >
 • Jeugdig Blauw Wit begint seizoen met winst


  WhatsApp Image 2020 09 12 at 19.08.03 3 1024x675

  OLDEBROEK - Het eerste herenteam van Bakkerij Jonker – Blauw Wit is de competitie begonnen met een 3-1 overwinning. Het bezoekende Alterno uit Apeldoorn had drie sets weinig in te brengen in de Talter en kreeg de afsluitende vierde set eigenlijk cadeau. Dat leverde dus een 3-1 eindstand op.

 • Lees meer >
 • Vlammende start voor Blauw Wit Dames 1


  190914 BL WIT 333 1200x675

  OLDEBROEK -  Afgelopen zaterdag speelde Blauw Wit D1 de eerste competitiewedstrijd tegen Dros- Alterno D6. Vorig seizoen is D1 gepromoveerd vanuit de tweede klasse, dus deze wedstrijd konden de dames van Dennis mooi laten zien dat ze thuishoren in de eerste klasse. Door de goede voorbereidingen in de coronatijd, met dank aan de krachtschema’s van trainer Dennis Veth, kon D1 zo 10 cm hoger springen. Aanvallend konden daardoor Sanne van der Ziel, Jojanneke Schenk en Jasmijn Schenk een hoop punten scoren. Om de tegenstander nog een kans te geven sloeg D1 een hoop services tegen de muur of in het net. Dit zorgde ervoor dat de wedstrijd veel pieken en dalen kende.

 • Lees meer >
 • GGD Noord- en Oost-Gelderland voert groot gezondheidsonderzoek uit


  ggd

  OLDEBROEK  -   GGD Noord- en Oost-Gelderland voert dit najaar de GGD Gezondheidsmeter 2020 uit. De Gezondheidsmeter is een grootschalig landelijk vragenlijstonderzoek onder volwassenen en ouderen. De Gezondheidsmeter vindt één keer in de vier jaar plaats. Ongeveer 60.000 inwoners in Noord- en Oost-Gelderland ontvingen vorige week een uitnodiging met link naar de vragenlijst per post. Deze inwoners zijn willekeurig geselecteerd door het CBS. In deze vragenlijst staan vragen die gaan over onder andere lichamelijke en psychische gezondheid en de leefomgeving.

 • Lees meer >
 • Paddenstoelenwandeling in bosgebied Majuba


  Paddenstoel Majuba foto Ruud Knol

  EPE - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 3 oktober een wandeling om op zoek te gaan naar paddenstoelen in bosgebied Majuba. Het ligt westelijk van Epe en is onderdeel van de uitgestrekte bos- en heidevelden van de Noordoost-Veluwe. Door de verrassend vochtige bodem in een deel van het gebied is Majuba een paradijs voor paddenstoelen. Het gebied is sinds het begin van de twintigste eeuw als cultuurlandschap in ontwikkeling geweest. Samen met de boswachters kan men het gebied ontdekken. Hoog gras en een wat drassige bodem vereisen goede wandelschoenen, liefst waterdicht. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.