Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • WHC hervat competitie tegen DUNO D.


  WHC

  WEZEP  -  WHC hervat de competitie in Doorwerth met een uitwedstrijd tegen DUNO D. DUNO D. staat op de helft van de competitie na 15 wedstrijden met 21 punten op plek 9. De promovendus is goed op weg om hun verblijf in de zaterdaghoofdklasse B te verlengen. WHC oefende in aanloop naar de competitie eerst in en tegen Hierden en won het na een 1-1 ruststand met 1-6. Verder ging WHC in tegenstelling tot de tegenstander van zaterdag DUNO D. niet naar het buitenland maar ging voor een trainingskamp naar Ijmuiden. Men trainde op het complex van Telstar. Het trainde op zaterdagmorgen op het strand van Ijmuiden in de wind, kou en regen. Op zaterdagmiddag oefende het gadegeslagen o.a. door 3 hondstrouwe supporters uit Wezep in Sassenheim tegen Ter Leede. Ter Leede, de huidige nummer 2 in de zaterdaghoofdklasse A, won dit oefenduel met 2-1. Voor WHC scoorde Hüseyin Güveli. Onlangs gaven Jasper Kuiper, Nathan Duim, Niels Wolterinck, Jelle Post en Mitchel Dijkhof aan ook in het seizoen 2019-2020 voor WHC te spelen.  Daar kwam eigen speler Wim van 't Ende onlangs ook nog bij. Mevin Velthuis, die bezig is aan zijn 1e seizoen bij WHC, gaat na dit seizoen spelen voor zondag 1e klasser Heino.

 • Lees meer >
 • John Schuijn spreekt in De Klinker


  John Schuijn 2

  WEZEP - Op zondag 27 januari a.s. is John Schuijn uit Oldebroek de spreker in de tweewekelijkse geloofsontmoeting in De Klinker. Hij geniet in deze regio vooral bekendheid vanwege zijn betrokkenheid bij de Kampvuuravonden (KVA’s) in Elburg en ‘t Harde. Het thema van zijn meditatie is: ‘Wat is jouw bestemming?’ Hij zal daarover spreken naar aanleiding van het verhaal over Johannes de Doper in Mattéüs 11. Ieder mens heeft een eigen bestemming. Die van Johannes was heel anders dan die van Jezus. Hoe ontdek je nu wat jouw bestemming is en hoe kom je daar?

 • Lees meer >
  Lees meer >
 • OWIOS in de derby tegen ESC


  OWIOS

  OLDEBROEK  – OWIOS speelt zaterdag haar eerste competitiewedstrijd na de winterstop en gelijk staat er een onvervalste derby op het programma. OWIOS neemt het op tegen Elburger SC op het Burgermeester Bode Sportpark in Elburg. De wedstrijd begint om 17.00 uur en staat onder leiding van de heer Z. Pouls. Na de winterstop begint de competitie weer en gelijk staat er een aantrekkelijke derby op het programma. Het is tevens een belangrijke wedstrijd in een zogenaamd 6 punten duel. Beide ploegen hebben de punten hard nodig om weg te komen uit de onderste regionen. Na 3 seizoenen afwezigheid acteert Elburger SC dit seizoen weer in de 2e klasse na de promotie van afgelopen seizoen. In de voorbereiding bij de Veluwecup kwamen beide ploegen elkaar al tegen en won OWIOS met 2-0. In het seizoen 2014-2015 kwamen OWIOS en Elburger SC elkaar voor het laatst tegen in een officiële wedstrijd. In Oldebroek eindigde de wedstrijd in 1-1 met doelpunten van Patrick Mensink en Marco de Vries. In Elburg won OWIOS met 2-0 door twee doelpunten van Erik van Haagen.

 • Lees meer >
  Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.