Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

  Lees meer >
 • Kerstconcert: Kithara en Urker Mannenduo


  kithara

  OLDEBROEK – Samen met het Urker Mannenduo geeft de damesgroep Kithara zaterdagavond 14 december een sfeervol kerstconcert in de Schutstal van het Boerderijmuseum aan de Bovenstraatweg 10A in Oldebroek. Kithara en het Urker Mannenduo treden afzonderlijk van elkaar op, maar ook gezamenlijk. Bovendien is er samenzang. De deuren van het museum zijn zaterdag 14 december open vanaf 19.00 uur. Het concert begint om 19.30 uur.

 • Lees meer >
 • Rijkswaterstaat bindt in: minder gekapte bomen bij A28


  ARK

  WEZEP -  De rigoureuze bomenkap over een strook van 30 kilometer lang en 80 meter breed op de A28 is voor nu van de baan. Rijkswaterstaat heeft ingebonden, de kap van de 80 meter brede zone gaat voorlopig niet door.Rijkswaterstaat gaat nu alleen tot kap over bij de delen waar zij bevoegd gezag is. Concreet betekent dit dat de middenberm niet gekapt gaat worden, op twee meter naast de vangrail na. De zijbermen moeten vanwege verkeersveiligheid 13 meter obstakelvrij zijn. Rijkswaterstaat moet voor kap buiten die 13 meter nog vergunning gaan aanvragen bij de provincie.

 • Lees meer >
 • CU: 'Financiën gemeente Oldebroek weer op orde'


  CU

  In de raadsvergadering van 7 november is de meerjarenbegroting 2020 – 2023 vastgesteld. De ChristenUnie is blij en dankbaar dat, ondanks de donkere financiële wolken welke er waren, we toch een zo goed als sluitende begroting hebben kunnen vaststellen. Maar ook dat de uitgangspunten uit het bestuursakkoord ‘met elkaar voor een duurzaam Oldebroek’ overeind zijn gebleven. Belangrijke speerpunten voor ons zijn: hoe willen we omgaan met de Schepping, hoe willen we omgaan met elkaar en zorg bieden aan hen die kwetsbaar zijn.

 • Lees meer >
 • Oproep Amivedi huisdieren


  simba

  Vermist in Oldebroek: Sealpoint Siamees, kater "Simba"  (Zuiderzeestraatweg)

  Informatie

   Amivedi Meldpunt Harderwijk

  Tel.: 088-0064613/ harderwijk@amivedi.com

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.