Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • Skydancers in de Samenhof


  samenhof 01

  WEZEP - Afgelopen maandagavond (18 januari) trad dansgarde de Skydancers van c.v. De Tolhekkers op in de Samenhof in  Wezep. Sinds enkele jaren is dit een terugkomende evenement voor de dansgarde en Skydancers. De Minioren en Junioren trakteerden de aanwezigen met een spetterende optreden van hun gardedansen en hun showdansen.

 • Lees meer >
 • Verbouwing Erica Terpstrahal officieel van start


  IMG 6248

  WEZEP - Na jaren van voorbereiding zijn vorige week de werkzaamheden voor de verbouwing van de Erica Terpstrahal gestart. Vandaag, dinsdag 21 januari, tekenden de vier aannemers en de gemeente de overeenkomsten voor dit bouwproject. Daarna verrichtte wethouder Bob Bergkamp de officiële starthandeling voor fase 1 van dit project: de aanleg van de kunstgras korfbalvelden.

  Foto's Alida Bosma

 • Lees meer >
 • Boer Gerrit vlogt voortaan supersnel door nieuwe glasvezeldiensten


  glasvezel

  OLDEBROEK - Wethouder Engberts, gemeente Oldebroek, vierde vorige week dat boer Gerrit, inwoner en vlogger van Oosterwolde, als één van de eerste klanten in het buitengebied van Veluwe Noord en Kampen Zuid gebruik maakt van het supersnelle glasvezelnetwerk. In totaal is er meer dan 300 kilometer glasvezel aangelegd en worden 3100 adressen in Veluwe Noord en Kampen Zuid aangesloten op het glasvezelnetwerk. De lokale verkoper Willem Bonestroo van Bonenergie en voorzitter Jules van der Weerd van Stichting Breedband Noord-Veluwe waren bij de feestelijke viering aanwezig. Zij zijn blij dat de eerste aansluiting een feit is.

 • Lees meer >
 • Burgemeester Haseloop-Amsing opent show LMB Wielink BV


  PHOTO 2020 01 18 02 21 09

  OOSTERWOLDE - Dit jaar is LMB Wielink BV van start gegaan met een show 17 en 18 januari. Met de presentatie van het complete assortiment machines kon iedereen wat zien. De opening werd verzorgd door burgemeester Haseloop-Amsing, waarna ze nader kennis heeft genomen van het bedrijf doormiddel van een rondleiding.

 • Lees meer >
 • 33e Vlooienmarkt Hemelvaartsdag, de grootste van de Veluwe, op sportpark Schenk


  hemelvaartmarkt

  ’t HARDE - Ook dit jaar hoopt de Supportersvereniging “Groen-Wit” weer een spetterende vlooienmarkt te organiseren. Deze zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag 21 mei op en rond het Sportpark Schenk. Het is dit jaar al de 33e keer dat de markt wordt georganiseerd. Jong en oud weet de weg naar het sportpark altijd moeiteloos te vinden. En voor iedereen is er wel wat te vinden tussen alle handelswaar. Voor de kinderen zijn er diverse kermisattracties waar de kleinsten onder ons zich prima kunnen vermaken. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Zo zijn er verschillende kramen waar u een lekker tussendoortje kunt halen. Ook de kantine en het horecaplein zijn de hele dag geopend, waar u even lekker kunt uitrusten onder het genot van een kopje koffie of een glaasje bier en dit alles bij live-muziek.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.