Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • Sam de Vries wordt 12e in Mill


  Sam de Vries

  WEZEP - Het jonge motorcrosstalent Sam de Vries is op het circuit van Mill afgelopen zaterdag als 12e geëindigd. De Vries, die uitkomt in de 65cc kleine wielen klasse en die meestrijdt om het open Nederlandse kampioenschap, liet zien dat hij er zin in had. Sam, die in 2018 door een zware blessure aan de kant moest toekijken, heeft zich weer op en zeer bijzondere manier terug geknokt om wedstrijdfit te zijn voor 2019. De Wezeper zette een prima 8e tijd op de klok van de achtentwintig rijders en dat is zeer goed te noemen en kon zo een mooie plek uit te zoeken voor de 1e manche. Sam begon deze reeks met een matige start, maar wist daarna een flinke inhaalslag te maken. Hij kwam als 9e door, maar even later kwam de Buitenhuis Racing Yamaha piloot als 14e aan de jury voorbij. Daarmee eindigde De Vries ook zijn race. Het bleek toch dat Sam een foutje had gemaakt, maar ondanks dat niet ontevreden was over het rijden.

 • Lees meer >
 • Gerrit Zuurmond en Gerrit van Werven Rainbow Truck Team bij Sportief Zijn Zeker Weten


  025 Dakar 2019 Gerrit Zuurmond LR

  Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

  In deze uitzending praten wij met Gerrit Zuurmond en Gerrit van Werven van het Rainbow Truck Team. Het team heeft afgelopen week aan de Noordzee gereden, en van 12  t/m 20 april zal het team met twee wedstrijd trucks deelnemen aan de Morocco Dessert Challenge.

  Met de beide Gerrits praten wij over hun ervaringen en blikken wij vooruit op de wedstrijd die op het programma staat in Marokko. In Marokko zullen beide trucks van het Rainbow Truck Team aan de start verschijnen. De MAN Truck zal door Gerrit Zuurmond worden gestuurd en Gerrit van Werven zal met GINAF Truck racen.\

 • Lees meer >
 • Kun je iets geloven als je het niet gezien hebt?’


  gk

  DOORNSPIJK - Donderdag 11 april zal theatergroep HENS het stuk ‘Pontius Pilatus’ ten tonele brengen in de Gereformeerde Kerk in Doornspijk. Pontius Pilatus is de geschiedenis ingegaan als de ordebewaker van Judea en de man die Jezus veroordeeld heeft. Als blijkt dat het lichaam van Jezus is verdwenen uit het graf, vermoedt Pilatus dat dit onrust zal veroorzaken onder het volk. Hij bijt zich vast in het opsporingswerk en onderwerpt de feiten aan een nauwkeurig onderzoek. Wat is waar? We zien hoe de vraag naar waarheid Pilatus voortdurend kwelt, hoe het hem en zijn vrouw Claudia uit elkaar drijft en hoe hij langzaam de grip verliest op de werkelijkheid.

 • Lees meer >
 • Dickhof E-bike opstapdagen


  dickhof

  OLDEBROEK (ADVERTENTIE)  - Dickhof Rijwielen organiseert op 28, 29 en 30 maart de E-bike opstapdagen bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Bezoekers kunnen tijdens de E-bike opstapdagen kennis maken met het ruime assortiment elektrische fietsen die Dickhof Rijwielen in huis heeft en een testrit maken. De elektrische fietsondersteuning is inmiddels in elk segment terug te vinden. Voor jong en oud is er wel een passend model in alle prijsklassen te koop. Klanten die een E-bike kopen tijdens de opstapdagen of in één van de vier filialen van Dickhof Rijwielen van 25 maart tot en met 6 april, maken bovendien kans op een e-bike ter waarde van € 1099,-.

 • Lees meer >
 • Seizoensopening van Limburg Stirum Korpsen


  Flyer presentatiedag

  WEZEP - Zaterdagavond 13 april laten alle leden van de van Limburg Stirum korpsen van zich horen. Het nieuwe muzikale seizoen zal deze dag geopend worden, waarbij zowel het podiumorkest, de junioren als de senioren laten zien en horen waar afgelopen winter hard op is gerepeteerd. Dit zal onder andere een optreden van de slagwerkgroep van de senioren zijn. Zij hebben zowel marcherend als stilstaand een topprestatie geleverd op het NK Marching & Music in Wijchen, waar ze Nederlands kampioen werden! Deze stukken zullen ze ook de 13e laten horen.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.