Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • WZU Veluwe zoekt collega’s via nieuwe website


  Banner social media werken bij website live

  ELBURG  - De vernieuwede website Werken bij WZU Veluwe staat live. Een website speciaal gericht op het werven van nieuwe collega’s. En waar naast de vacatures ook veel aandacht is voor de organisatie. Wie is WZU Veluwe, hoe wordt er gewerkt binnen de organisatie en wat vinden we belangrijk. Want dat moet net zo goed bij iemand passen als de inhoud van de functies. Neem snel een kijkje op onze nieuwe werken-bij-website: www.werkenbijwzuveluwe.nl

 • Lees meer >
 • Burgemeester Tanja Haseloop over de eventuele avondklok


  IMG 4422 800x590

  Gisterenmiddag werd er wederom een persconferentie gehouden waar nieuwe maatregelen werden aangekondigd om het coronavirus tegen te gaan. Men vreest dat de nieuwe mutaties hard om zich heen gaan grijpen en zo een derde golf gaan veroorzaken. Om dat te voorkomen werden er gisteren nieuwe maatregelen aangekondigd.

  Zo word het vliegverkeer naar diverse landen waar deze mutaties om zich heen grijpen verboden. Ook mag je nog maar 1 persoon ontvangen en mogen vanaf 25 januari nog maximaal 50 mensen aanwezig zijn bij een uitvaart.

 • Lees meer >
 • 'I-padglossy'met projecten uit Regio Deal Regio Zwolle


  Regio Zwolle 21 gemeenten 1024x843

  ZWOLLE/OLDEBROEK -  In een 'glossy' brengt Regio Zwolle voor het eerst alle 18 projecten vanuit de Regio Deal Regio Zwolle in beeld met interessante interviews en prachtige foto´s. In de gesprekken krijgen lezers antwoord op vragen als: Wat kunnen we van de projecten verwachten? Wat gaat er concreet gebeuren? Wat is de verwachte impact voor onze ondernemers en de 780.000 inwoners van Regio Zwolle?

 • Lees meer >
 • Mini's WHC weer begonnen


  PHOTO 2021 01 16 13 35 10

  WEZEP -   De Mini's van WHC hebben een toernooitjes gespeeld, samen met WHC-JO-8. Het was voor de meeste mini’s de eerste keer dat ze een echte wedstrijd mochten spelen. Super spannend, maar ze vonden het super leukk. !

  'In deze tijd is het belangrijk dat de kinderen lekker kunnen uitrazen. Ze hebben dan toch nog contact met leeftijdsgenootjes en zijn ook lekker buiten bezig. Op dit moment kunnen we nog nieuwe leden bij de mini’s gebruiken. De mini’s leren spelenderwijs om met elkaar om te gaan én met de bal', laat WHC weten.

 • Lees meer >
 • Rijbewijskeuringen in Wijkcentrum "De Pol" in Zwolle-Zuid


  auto

  ZWOLLE - Wie voor verlenging van het rijbewijs B/C/D een medische keuring moet ondergaan kan daarvoor terecht op woensdagmiddag 10 februari in Wijkcentrum "De Pol", Gelijkheid 1, in Zwolle-Zuid. Er zijn kosten aan verbonden. Een afspraak maakt u (op werkdagen tot 17.00 uur) via 06-10329560 of 06-20670105.

  Voor meer informatie zie www.rijbewijs-keuring.com.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.