Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • Uitslagen duivententoonstelling pv de Vriendenkring


  IMG 8312

  WEZEP - Afgelopen vrijdag 16 november is door pv de Vriendenkring de jaarlijkse tentoonstelling gehouden in haar clubgebouw aan de van Pallandtlaan te Wezep. De duiven werden 's morgens gekeurd door de heer Gierveld uit Aimelo. Deze man is een keurmeester van de Nederlandse Groep van Keurrneesters die door een examen af te leggen bij het overkoepelende orgaan de NPO, hiertoe is aangewezen om keuringen te mogen doen in het gehele land.

  Foto's Alida Bosma

 • Lees meer >
  Lees meer >
 • VSCO’61 in slotfase onderuit


  VSCO

  OOSTERWOLDE - In de thuiswedstrijd tegen De Valleivogels loopt VSCO’61 in de slotfase tegen een 0-1 nederlaag op. In een wedstrijd die beide kanten op kan, is De Valleivogels de gelukkige winnaar. Toch heeft VSCO’61 de betere kansen deze middag. Vooral in de eerste helft heeft VSCO’61 het verschil al kunnen maken. Na een halfuur lijkt Bart Schoonhoven de score te openen. Na doelman Sven Hardeman te snel te zijn af geweest, heeft hij in de afwerking iets te veel tijd nodig waardoor zijn schot kan worden geblokt.

 • Lees meer >
 • Collecte brengt €1268,61 op voor Alzheimer Nederland


  OLDEBROEK - De collecte voor  Alzheimer Nederland, die  in de week van maandag 5 t/m zaterdag10 november plaats vond, heeft in Oldebroek en 't Loo  €1268,61 opgebracht..

 • Lees meer >
 • De Bouwakker viert gouden jubileum


  IMG 8479

  HATTEMERBROEK - Dorpshuis de Bouwakker in Hattemerbroek viert een gouden jubileum. Op 13 november 1968 werd het gebouw officieel geopend door toenmalig burgemeester Luiting Maten. Het eerste dorpshuis van de gemeente Oldebroek was een feit. Op vrijdag 16 november werd het 50-jarig jubileum gevierd met een receptie. Tijdens die receptie was ook het boekje ‘Alles op z’n tied’verkrijgbaar, dat speciaal gemaakt is ter gelegenheid van het jubileum van het dorpshuis. 

  Fotoreportage Alida Bosma

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.