Locourant

Klik op de bericht titel om het hele bericht op Locourant.nl te lezen

 • Grote voorsprong Amptmeijer Badminton '80 dankzij winstpartij


  badminton80

  WEZEP - Het eerste team Amptmeijer 1 van Amptmeijer Badminton ’80 speelde zaterdagmiddag 14 december thuis in de Kamphal tegen Icarus. Dit team staat op de tweede plaats, dus het was belangrijk om van deze directe concurrent te winnen. Dit is goed gelukt, met een winst van 7-1 staat het Wezepse team met een voorsprong van 19 punten op de eerste plaats in de poule.

 • Lees meer >
 • Karbietfeest


  karbiet

  ELBURG - Vrijdag 27 december vindt de 13e editie plaats van het Karbietfeest aan de Stoopschaarweg 5a Elburg.

  Kaartverkoop Stichting Karbietfeest: vrijdag 20 deemberc van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 21 december van 13.00 tot 15.30 uur.  Locatie: Stoopschaarweg 2 Elburg. Kun je deze datums niet, dan kun je kaarten bestellen via de Facebookpagina van Stichting Karbietfeest en de kaarten ophalen op maaandag 23 of dinsdagi 24 december aan de Clakenweg74 Elburg na 18.00 uur.   Kaarten kosten 7.50.      

 • Lees meer >
 • Andere Tijden Marathon voor de Nierstichting


  zendama

  OOSTERWOLDE – Dit jaar zal de Nierstichting centraal staan bij De Andere Tijden Marathon”. De Zendamateurs van weleer komen in actie van vrijdag 27 december t/m dinsdag 31 december en zullen met hun uitzendingen en twee artiesten avonden zich inzetten voor een mooie donatie aan de Nierstichting. Het feest is bij de familie van Dijk aan de Mheneweg Noord 11 in Oosterwolde (Gelderland). Bertus en Drea en hun kinderen en de organisators Arie ten Hove en Reamon de Vries verwelkomen iedereen graag op de feestlocatie. Dit jaar is een bijzonder editie, Drea van Dijk heeft van haar nier donor een nieuwe nier ontvangen. Reden voor dankbaarheid en gezelligheid. Ook u kunt bijdragen aan deze Sponsor Marathon voor de nier stichting.

 • Lees meer >
 • ABO: ‘Lokaal ‘boerenprotest’ in Oldebroek!’


   boerenprotest 2

  Afgelopen donderdag kwamen ruim 100 lokale boeren met ongeveer 30 tractoren naar het gemeentehuis in Oldebroek om de zorgen te uiten over de stikstofproblematiek en de PAS. Oldebroek heeft een prachtig buitengebied, ingeklemd tussen de Natura 2000 gebieden Veluwe en Veluwerandmeren en dat maakt deze problematiek extra moeilijk! Maar ABO vindt dat de nadruk teveel op de boeren ligt. In hetzelfde gebied zijn namelijk wel laagvliegroutes van Lelystad Airport gepland. Deze vliegroutes produceren veel extra stikstof. ABO vindt het onbegrijpelijk dat er in Den-Haag met twee maten wordt gemeten.

 • Lees meer >
 • Clubs uit Oldebroek halen € 14145,- op met Grote Clubactie 2019


  club

  OLDEBROEK  – Zo’n 260.000 verkopers gingen de afgelopen maanden op pad om loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie. In de gemeente Oldebroek lukte het verenigingen om in totaal € 14145,- op te halen. Landelijk deden ruim 5.000 verenigingen mee met de Grote Clubactie. Samen haalden zij bijna €8.500.000,- op door ruim 2,8 miljoen loten te verkopen. Dit betekent dat deelnemende clubs het beter hebben gedaan dan ooit. Zij verkochten dit jaar gemiddeld 565 loten. Hiermee stijgt de opbrengst per vereniging jaarlijks.

 • Lees meer >

Alle berichten vind je op Locourant.nl.