Logo Zendingsdagen. Foto: Loco Media Groep

Logo Zendingsdagen. Foto: Loco Media Groep

ELBURG - Op vrijdagavond 10 juni, zaterdag 11 juni en zaterdag 18 juni organiseert de Hervormde Gemeente van Elburg drie dagen die in het teken van de zending staan. Door middel van deze dagen hopen wij de aandacht voor de zending te vergroten en geld in te zamelen voor 9 goede doelen. De Hervormde Gemeente nodigt u van harte uit voor deze dagen.

Op vrijdagvond 10 juni vindt de opening van zendingsweekend plaats in de Oosterkerk in Elburg met een lezing van Jurjen ten Brinke. Aansluitend vindt een gavenveiling plaats waarin u kunt bieden op verschillende gaven. Voorbeelden zijn: een volledig verzorgd diner, een rondrit met een oldtimer. Voor de jongeren boven 12 jaar organiseren de zendingscommissies deze avond polderspelen en een barbecue.

Op zaterdag 11 juni zijn er verschillende activiteiten bij de Oosterkerk van 8:30 tot 16:00 uur. Waaronder een ontbijt, een markt, spelen met lego voor de kinderen, verschillende workshops, een bakwedstrijd en u kunt uw auto laten wassen. ’s Avonds is er een concert in de Grote Kerk. De aanvangstijd van dit concert is 19:30 uur.

Op zaterdag 18 juni worden er verschillende fietstochten georganiseerd, waaronder tochten voor racefietsers, voor mountainbikes en een speurtocht voor gezinnen.

Zie www.hervormdelburg.nl voor meer informatie en hoe u zich kunt aanmelden voor een van deze activiteiten.

Deel dit artikel