vestingval2022. Foto: Loco Media Groep

vestingval2022. Foto: Loco Media Groep

ELBURG - Kunstenaar Fadel Jawad uit Elburg verzorgt tijdens Vestingval een workshop met als titel Ontdek je eigen beeldtaal. Op drie ochtenden begeleidt Fadel de cursisten in hun zoektocht naar hun beeldtaal.

De eerste twee dagen wordt er volop geoefend onder leiding van Fadel. Op de derde dag is het de bedoeling dat er een kunstwerk wordt gemaakt. Deze werken worden tijdens het Vestingval tentoongesteld aan het publiek.

De driedaagse cursus heeft plaats bij Anne van de Weg aan de Kamperweg 7 in Elburg, een bijzondere locatie net buiten de stadsmuren.

De workshop wordt gegeven op dinsdag 31 mei, woensdag 1 en donderdag 2 juni van 9.30 tot 12.00 uur. Er is nog één plek vrij. De kosten zijn 15 euro. Neem een fototoestel of mobiele telefoon mee, en een schetsboek met potlood. Aanmelden kan via pfderuiter@gmail.com.

Rondleiding

Geke van ’t Oever verzorgt op maandag 30 mei om 14.30 uur en om 15.30 uur een rondleiding bij De Duinzoom aan de Jufferenstraat 29 voor het bezichtigen van een privécollectie. Je kunt je hiervoor nog aanmelden. Wacht niet te lang, want vol = vol.

Aanmelden kan via info@kunsthub-bink.nl. Maximaal 6 personen per rondleiding. Verzamelen is om 14.00 uur of om 15.00 uur bij de VVV Elburg aan de Jufferenstraat 8. Je wordt daar opgehaald.

Deel dit artikel