tiener.2e16d0ba.fill 263x170. Foto: Loco Media Groep

tiener.2e16d0ba.fill 263x170. Foto: Loco Media Groep

OLDEBROEK - Heb jij ook wel eens het gevoel dat je 10 keer moet vragen of je tiener nu eindelijk eens zijn schoenen opruimt? Of vraag je je af hoe je moet reageren als je tiener boos is? Of wat je kan doen als je tiener zich somber voelt? Heb je behoefte aan praktisch advies? Voor wie De workshop ‘Omgaan met emoties van tieners’ is er voor alle ouders van tieners. De workshop wordt georganiseerd door de vijf CJG’s op de Noord-Veluwe (Centrum voor Jeugd en Gezin Harderwijk, Ermelo, Nunspeet, Oldebroek en Elburg) Dit leer je De CJG-medewerkers helpen je bij alledaagse en bijzondere opvoedvragen. Zo maak je opvoeden makkelijker en plezieriger.

Tijdens de bijeenkomst bespreken we thema’s als:

Wat gaan we doen?

We gaan twee uur aan de slag met dit onderwerp door middel van filmpjes en opdrachten. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte om samen met andere ouders/verzorgers ervaringen en ideeën over opvoeden uit te wisselen.

Waar en wanneer

De oudercursus wordt digitaal gegeven op maandag 30 mei tussen 19:30 – 21:30 uur

Aanmelden/ meer weten? Stuur een mail naar onlineworkshop@cjgnoord veluwe.nl De link om deel te nemen wordt van tevoren naar je toe gestuurd.

Deel dit artikel