BADMINTON. Foto: Loco Media Groep

BADMINTON. Foto: Loco Media Groep

WEZEP - WEZEP – Amptmeijer Badminton ’80 organiseert op woensdag 25 mei en woensdag 1 juni 2022 een inloopmorgen/avond voor jeugd en senioren. Deelname is geheel gratis. Er zijn op deze dagen diverse mogelijkheden om te komen badmintonnen. Zo is er Sport Overdag van 9.00 tot 11.00 uur voor iedereen die ouder is dan 18 jaar (gemiddelde leeftijd van de groep ligt zo rond de 50 jaar). Ook ’s avonds is er voor volwassenen de mogelijkheid om te komen tussen 19.30 en 22.00 uur. De jeugd van circa 6 tot 18 jaar is welkom op de avond van 18.00 tot 19.30 uur (de jongste groep stopt al om 19.15 uur).

Iedereen is deze dag welkom bij Amptmeijer Badminton ’80! Of je nu geen, een beetje of veel ervaring hebt, je bent van harte welkom. De vereniging heeft rackets en shuttles in bruikleen. Bij de jeugd kun je zo meedoen en leer je de eerste basisvaardigheden Ook volwassenen kunnen zo instromen, hier word je door de eigen leden wegwijs gemaakt en zij helpen je met de techniek en andere vaardigheden.

Amptmeijer Badminton ’80 is een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Er wordt speeltijd aangeboden voor jong en oud, recreanten en competitiespelers. Er is altijd een groep waar je bij kunt aansluiten. Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is wat sportkleding, waaronder goede zaalschoenen. Rackets en shuttles zijn aanwezig.

Er geldt nu een speciale actie. Je kunt naar aanleiding van deze inloopmorgen/avond de gehele maand juni gratis komen spelen. Als je vervolgens lid wordt, krijg je van een gratis eigen racket aangeboden!

Voor meer informatie kun je terecht op: www.amptmeijerbadminton80.nl.

Deel dit artikel