parkinson. Foto: Loco Media Groep

parkinson. Foto: Loco Media Groep

NUNSPEET - Er zijn regelmatige lotgenotenbijeenkomsten voor naasten van mensen met parkinson(isme) op de Noord West Veluwe.Start: Maandag 20 juni 2022 van 13:30 uur tot 15:30 uur Begeleiders: Gerda Hooghordelinfo@zinniggesprek.nl of tel. 06-828 399 53 of Monique Branseinfo@jouwlaatstelevensfase.nl of tel. 06-133 412 57Locatie: Wijkontmoetingscentrum Binnenhof, Colijnstraat 78 in Nunspeet Met ruime parkeergelegenheid, in een klein winkelcentrum

Goed voor jezelf zorgen Goed voor jezelf blijven zorgen is belangrijk. Alleen dan kun je je naaste zo lang en zo goed mogelijk blijven ondersteunen. Maar dat is niet altijd makkelijk. Vooral als je steeds meer echte zorgtaken op je moet nemen. Dan is het een hele kunst de balans te bewaren. Contact met anderen in dezelfde situatie, is als een steun in de rug om weer verder te kunnen.

Ervaringen uitwisselen Ervaringen uitwisselen is een belangrijk onderdeel tijdens de bijeenkomsten. Leren van oplossingen en inzichten van anderen helpt. Je kunt elkaar stimuleren en bemoedigen.

Meedoen? Wilt u meedoen? U kunt u zich aanmelden via de website van de Parkinson Vereniging. www.parkinson-vereniging.nl/parkinson-academie Toegang is gratis, aanmelden noodzakelijk!

Let op deze bijeenkomsten zijn uitsluitend voor de naasten van mensen met parkinson(isme), niet voor mensen met de diagnose.

Deel dit artikel