elburger sc. Foto: Loco Media Groep

elburger sc. Foto: Loco Media Groep

ELBURG - Net als afgelopen jaar heeft de Elburger SC besloten om haar traditionele Sponsortoernooi te verschuiven. Dit jaar kon men weer als vanouds het toernooi organiseren, alleen de maand juni en met name 18 juni, de geplande datum, stond bol van de activiteiten in Elburg eo. Gezien het succes van vorig jaar en ook de reacties, heeft de toernooicommissie navraag gedaan en velen waren enthousiast om het aan het begin van het seizoen te doen. Daarom wordt dit toernooi nu gepland op 20 augustus 2022.

27 augustus staat de jaarlijkse aftrapdag van de Elburger SC op de agenda, een mooie gelegenheid dus voor velen om samen met collega’s, vrienden of andere bekenden alvast de week ervoor te testen hoe je erna de vakantie voor staat.

Ook tijdens deze 11e editie blijft de formule onveranderd en zijn de regels simpel: 6 spelers en 1 keeper, geen slidings en maximaal 2 spelers uit een selectie team. Er wordt gespeeld op een half voetbalveld. Aftrap is om 12:30 uur en om 17:00 uur staat de finale gepland.

Ook het maatschappelijk belang staat altijd hoog in het vaandel van de Elburger SC. Dankzij sponsoren en deelnemers wordt er ieder jaar via het Rad van avontuur een mooi bedrag bij elkaar gebracht. Dit bedrag wordt verdubbeld en geschonken aan een goed doel. Tijdens de afgelopen editie in augustus mocht de toernooicommissie maar liefst € 2.400,- overhandigen aan Wim en Ada Hengeveld voor de ALS stichting. Ook voor deze editie is besloten om de opbrengst weer ter beschikking te stellen aan het onderzoek naar ALS.

Activiteiten voor de jeugd en de muzikale omlijsting met een Deejay, zullen dit jaar niet ontbreken en ook is er na afloop weer een BBQ voor alle sponsoren, deelnemers en supporters, waarvan de opbrengst (evenals de vorige editie) ook naar het goede doel gaat.

Wie neemt dit jaar de Aalt Petersen Schaal mee naar huis? Zijn de mannen man Martin Leusink geknipt om de titel te verdedigen? We gaan het zien en meemaken op 20 augustus.

Er kunnen maximaal 24 teams mee doen aan dit toernooi, dus wees er snel bij. Inschrijven kan per e-mail via esc1945@hotmail.com of via de website www.elburgersc.nl. Sponsoren, maar ook andere geïnteresseerde bedrijven zijn van harte welkom op dit unieke toernooi, die eigenlijk alleen maar winnaars kent.

Deel dit artikel