HARDERWIJK - De vaste vaccinatielocatie van de GGD in Harderwijk, nabij het Dolfinarium, krijgt een nieuw onderkomen. Vanaf woensdag 29 juni kunnen belangstellenden voor zowel een vaccinatie als een coronatest terecht aan Zuiderbreedte 8.

Door test- en vaccinatielocatie samen te voegen is het personeel van GGD Noord- en Oost-Gelderland op de lange termijn flexibel inzetbaar en worden de faciliteiten zo efficiënt mogelijk benut.

Vaccineren

Van maandag 27 tot en met woensdag 29 juni wordt er in verband met de verhuizing niet gevaccineerd in Harderwijk. Vanaf zaterdag 2 juli worden alle coronavaccinaties hervat aan Zuiderbreedte 8. De locatie is geopend op maandag en zaterdag tussen 08.00 uur en 19.30 uur.

Testen

Op maandag 27 juni wordt er op de huidige locatie nog getest. Op dinsdag 28 juni wordt er niet getest in Harderwijk in verband met de verhuizing. Vanaf woensdag 29 juni wordt het testen hervat aan Zuiderbreedte 8. De locatie is geopend van maandag tot en met zondag tussen 8.30 uur en 16.00 uur. Let op: de vrije inloop stopt na 15.30 uur.

Deel dit artikel