OLDEBROEK - Woensdag 6 juli gaat de gezellige Broekermarkt weer plaatsvinden in het hart van Oldebroek. De ondernemers gaan groots uitpakken op dit gezellige evenement. Er zal vertier zijn voor jong en oud. De 27e editie is georganiseerd door de speciale commissie bestaande uit: Jan Dickhof, Wim en Marga van de Schootbrugge en Henry Veldhoen. Zij hebben een gevarieerd programma samengesteld en hopen dan ook op veel bezoekers.

De Oldebroeker ondernemers gaan hun kramen aantrekkelijk inrichten met leuke een voordelige koopwaar. Er zijn zo’n 75 kramen en er is een ruime keus met heel veel leuke artikelen en producten. Ook zijn er kramen van lokale verenigingen en goede doelen. Diverse activiteiten zijn er zoals, bungee jumpen, zweef en draaimolen, eendje vissen, schminken, clown Willy en terrassen met live muziek. Ook zullen de Pauwergirls met muziek en een snufje theater de bezoekers vermaken, en met de akoestische band Harvest kun je heerlijk mee swingen met de muziek.

Volleybalverenging Blauw Wit gaat samen met Goed Bezig een activiteit houden op het Lambertusplein, met het oog op de komende WK volleybal in Nederland. De braderie vindt plaats op de Zuiderzeestraatweg en is dan op deze dag afgesloten voor verkeer vanaf 9.00 uur tot 23.00 uur.

Het verkeer zal worden omgeleid en dit wordt goed aangegeven d.m.v. borden. Tijdens deze dag is er een parkeerverbod langs de omleidingsroute en waar de plek waar de markt plaats vindt. Parkeren is mogelijk bij het Raadhuisplein, Lambertusplein en Kulturhus de Talter. Bezoekers die komen met de fiets kunnen terecht bij de fietsenstalling aan de Stouwdamsweg (beschikbaar gesteld door JK dranghekken verhuur Kamperveen). Vanaf de Stationsweg is Boni Supermarkt met de auto bereikbaar tot 13.00 uur, daarna alleen met de fiets of te voet.

Het belooft een sfeervolle en gezellige dag te worden voor iedereen, waar plezier voorop zal staan. Kijk voor meer info op www.hartvanoldebroek.nl

Deel dit artikel