KAMPEN - Wanneer je willekeurig aan Family and Friends (F&F) bezoekers vraagt naar hun ervaring, dan krijg je verschillende en vaak hartverwarmende reacties. Waar de een veel waarde hecht aan het samen zingen, is de ander juist weer meer enthousiast over de open en ontspannen sfeer. Aanstaande zaterdag 9 juli staat er weer een Family and Friends avond op stapel in gebouw de Schalmei, Triangel 1, 8265 RG, in Kampen.

Een Family & Friends avond is bedoeld als een laagdrempelige en interactieve avond waar je vrij in en uit kunt lopen. Tijdens deze avond staat het samen zingen, naar elkaar luisteren en vooral God groot maken centraal. Family and Friends is een uniek concept waarbij we samen bepalen hoe de avond er uit gaat zien. Zo mogen bezoekers verzoeknummers indienen, om persoonlijk gebed vragen of een getuigenis geven. Dit alles in een gezellige huiskamersetting. Wees welkom om samen een goede tijd te hebben en om een rustmoment te ervaren in een jachtig bestaan.

Ken je iemand die iets of juist niets met het geloof heeft, maar wel van zingen en luisteren houdt, breng die dan gerust mee. Iedereen is van harte welkom! De aanvang van deze avond is 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)

Datum : 9 juli 2022

Tijd : 19:00

Locatie : Schalmei

Adres : Triangel 1, 8265 RG, Kampen

Deel dit artikel