Foto Anja van Boven

Foto Anja van Boven

ELBURG - Woensdag 10 augustus staat alweer de vierde Vestingdag op het programma. Uiteraard weer met de gezellige braderie van 10.00 tot 18.00 uur en met spetterende optredens van de Pauwergirls en Franky Stardust. Ook zijn er zomerconcerten te bezoeken en is het mogelijk om mee te varen op een echte botter.

De Pauwergirls maken de Vestingdag extra spectaculair. De meisjes van de radio brengen muziek met een knipoog en een snufje theater. Herkenbare liedjes van de jaren ’40 tot nu komen voorbij. Van de Andrew Sisters tot Caro Emerald, van luisterliedjes tot meezingers en danshits!

Summer Après Ski avond

In de avond zet Feestzanger Franky Stardust de Vesting weer op z’n kop met een heuse Summer Après Ski avond. Hij treedt op van 19.30 tot 23.00 uur. Het is zijn derde thema optreden tijdens de Vestingdagen. Ook op 17 en 24 augustus staat de feestzanger op het podium met de muziekthema’s: Op z’n Hollands en De laatste ronde.

Wat is er nog meer te doen?

Tijdens de Vestingdagen is het ook mogelijk om mee te varen op een echte botter en een zomerconcert van het Veluws Mannenensemble bij te wonen. Kaarten voor de botter zijn te reserveren bij de kraam aan de haven. De zomerconcerten vinden iedere woensdagen plaats om 11.00 uur in de Grote Kerk in de Vesting. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie over de Vestingdagen op Facebook Elburg Vesting.

Deel dit artikel