OLDEBROEK - Op 12 en 13 augustus organiseert het Kunstgilde Oldebroek een tweedaags evenement in de gemeente Oldebroek. Tijdens dit evenement krijgen lokale kunstenaars en muzikanten een podium met als bijzonder decor vier landgoederen en een monumentale molen.

Bij de landgoederen Morren in Oosterwolde, Oldhorst en Vollenhof in Oldebroek en IJsselvliedt in Wezep en bij rijksmonument Molen de Hoop in Oldebroek verrijzen grote pagodetenten waar bezoekers de hele dag kunnen genieten van kunst en muziek.Ook wordt er informatie over het monument gegeven en zijn er diverse monumentale zaken en gebouwen te bezichtigen. Ontmoet plaatselijke kunstenaars, ontdek een grote diversiteit aan monumenten en luister naar diverse muzikanten uit de gemeente Oldebroek.

De toegang is gratis.Actuele informatie kunt u vinden op www.visitoldebroek.nl

Het Kunstgilde Oldebroek gaat op 12 en 13 augustus bij vijf monumenten in de gemente Oldebroek exposeren met muziek en rondleidingen, een unnieke kans om deze monumenten te bekijken. Een aantal deelnemers aan dit evenement geven een toelichting.

Deel dit artikel