ELBURG - Vandaag, woensdag 3 augustus is alweer de derde Elburger Vestingdag. De braderie staat opgesteld van tot en met 18.00 uur langs de Beekstraat en ook de winkels zijn geopend tot 18.00 uur. Dap Band Apeldoorn zorgt voor de muzikale aanvulling en tot laat in de avond gaat het feestje door met Franky Stardust.

Fotoreportage Anja van Boven van het concert van het Veluws Mannenensemble

Muzikale show Het evenementenorkest DAP Apeldoorn maakt de Vestingdag helemaal compleet met een muzikale show. De sprankelende band speelt vrolijke en herkenbare muziek die perfect past bij de Vestingdag en het publiek. De leden bespelen diverse instrumenten, van blazers tot fluiten en slagwerk

.Classic Night

Het avondprogramma van de derde Vestingdag staat in het teken van Classic Night. Feestzanger Franky Stardust gaat er een onvergetelijk feest van maken van 19.30 tot 23.00 uur. Het is zijn tweede thema optreden tijdens de Vestingdagen. Op 10, 17 en 24 augustus is de feestzanger ook van de partij met de muziekthema’s Summer après ski, Op z’n Hollands en De laatste ronde.

Wat is er nog meer te doen?

Tijdens de Vestingdagen is het ook mogelijk om mee te varen op een echte botter en een zomerconcert van het Veluws Mannenensemble bij te wonen. Kaarten voor de botter zijn te reserveren bij de kraam aan de haven. De zomerconcerten vinden iedere woensdag plaats om 11.00 uur in de Grote Kerk in de Vesting. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie over de Vestingdagen op Facebook Elburg Vesting.

Deel dit artikel