WEZEP - Feest- en Piratenkoor De Mulderssingers gaat vrijdagmiddag 12 augustus op promotietour door Wezep. De koorleden maken daarbij gebruik van het treintje van Landal Landgoed ’t Loo en tijdens deze tour worden vijf stops gemaakt.

Koor De Mulderssingers vertrekt om 12.30 uur bij de Romneyloods op sportpark De Mulderssingel. Het eerste optreden is rond 12.45 uur bij Parc de Zwijger, hierna zingt het koor rond 13.30 uur op het Meidoornplein bij Koelewijn’s Visspeciaalzaak. Na een korte tour is de volgende stop rond 14.30 uur op bij Gasterij De Zeuven Heuvels. Aansluitend gaat het gezelschap terug naar het kleine Meidoornplein waar rond 15.15 uur gezongen wordt voor de winkels van DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin en Mitra Wezep. Het afsluitende optreden is bij Slagerij Fa. Van Den Berg op het Meidoornplein en dit zal om en nabij 15.45 uur zijn.

De Mulderssingers hopen op veel publiek tijdens hun promotietour.

Mocht u na het zien van de optredens enthousiast zijn geworden om ook te komen zingen bij De Mulderssingers, kijk dan voor meer informatie op https://www.mulderssingers.nl

Deel dit artikel