DOORNSPIJK - In 2013 is een groepje enthousiaste Musketiers begonnen met het organiseren van zwerftochten. Op zaterdag 10 september 2022 wordt na twee jaar afwezigheid vanwege Corona weer een zwerftocht. georganiseerd Het thema dit jaar is: ‘De achtste dag, op weg met Jezus!’.

Inhoud van het programma: ontvangst met koffie, elkaar ontmoeten, een mooie wandeltocht met groepjes mannen over de prachtige Veluwe, enkele spellen onderweg, inspirerende sprekers, God aanbidden met een muziekband en aan het eind van de dag lekker eten met een biertje of een frisje bij een mooi kampvuur.

De locatie van de Veluwse Zwerftocht is dit jaar IJsboerderij Bonestroo in Doornspijk, een prachtige locatie nabij het Veluwemeer. Inloop is om 9:30 uur en rond 20:00 uur is het programma afgelopen. Voor de onkosten wordt een bijdrage gevraagd van € 17,50.

isOpgeven kan via de pagina ‘AANMELDEN’ op de website https://www.veluwsezwerftochten.nl of stuur een e-mail naar: info@veluwsezwerftochten.nl. Vermeld in ieder geval je naam en telefoonnummer. Voor aanmelden en vragen mag je ook appen of bellen naar Bert van den Bosch: tel. 06 – 1007 6212.

Deel dit artikel