WEZEP - Vanaf maandag 22 augustus wordt er bij Amptmeijer Badminton ’80 weer gebadmintond met speelmogelijkheden op de maandag, woensdag en zaterdag. Jong en oud kunnen hun rackets weer uit de kast halen en een shuttle komen slaan in de Kamphal te Wezep. Lijkt het jou leuk om ook eens te gaan badmintonnen? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te gaan spelen!

In de maand september organiseert Badminton ‘80 inloopavonden voor jeugd en senioren en zij kunnen gratis meespelen, bij lidmaatschap ontvang je een gratis racket.

Als u niet wil vastzitten aan een lidmaatschap, kunt u gebruikmaken van de strippenkaart.

Wilt u hier meer over weten kijk dan op www.amptmeijerbadminton80.nl

Amptmeijer Badminton ’80 is een vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Er wordt speeltijd aangeboden voor jong en oud, recreanten en competitiespelers. Er is altijd een groep waar je bij kunt aansluiten.

Jeugdspelers krijgen training op de woensdagavond van 18.00 tot 19.30 uur. Ben je 5 jaar of ouder, dan kun je vanaf 24 augustus mee doen. In spelvorm maak je kennis met de sport en leer je racketvaardigheid. Er staat een ervaren trainer voor deze groep. Er zijn diverse groepen, je wordt altijd ingedeeld in een groep die bij je past qua niveau en vooral leeftijd. Op 24 augustus is het vooral nog vrij spelen, de training begint vanaf woensdag 31 augustus.

Voor de jeugd zijn er regelmatig leuke activiteiten, zoals toernooitjes, een Sinterklaasavond en een Ouder-Kind Toernooi.

Spelers vanaf 18 jaar zijn welkom op woensdagavond vanaf 19.30 uur. Het eerste uur wordt er gelabeld. Hiermee word je met diverse leden op de banen ingedeeld zodat je kunt proeven aan zowel de sport badminton als de vereniging. Daarna kan men vrij spelen tot 22.00 uur.

Voor mensen die liever overdag sporten is er de mogelijkheid op woensdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur. Daarnaast is er op maandagavond van 19.30 tot 21.00 uur 1/3 zaaldeel beschikbaar voor vrij spelen van de senioren recreanten. Het andere deel is dan in gebruik voor competitietraining senioren.

Het enige dat je nodig hebt om mee te doen is wat sportkleding, waaronder goede zaalschoenen. Een racket is te leen bij de vereniging.

Gedurende het jaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel de jeugd als de senioren, waarbij gedacht kan worden aan gezellige toernooitjes en gezamenlijke activiteiten naast de baan.

Naast recreatief badminton spelen, heeft Amptmeijer Badminton ’80 ook een aantal competitieteams. Dit seizoen spelen er twee competitieteams (een mixteam in de vierde divisie en een herenteam) mee

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.amptmeijerbadminton80.nl.

Of tel: Astrid: 0681712964 of Harmke: 0610871138

Deel dit artikel