OLDEBROEK - Op donderdag 1 september zullen in de tent van de het Mega Piraten Festijn, gelegen aan de Stationsweg in Oldebroek, diverse sprekers en artiesten samenkomen om een prachtige avond te verzorgen. De organisatie is in handen van de IECO (Interkerkelijke Evangelisatie Commissie Oldebroek) en de ATB-vereniging in Oldebroek.

Het programma start op donderdag 1 september 19.30 uur en er kan vrij in- en uitgelopen worden.

Joop Gottmers is Europees Bokskampioen geweest en heeft diep in het criminele circuit en de drugshandel gezeten. Maar God greep op wonderbaarlijke wijze in in zijn leven en trok hem vanuit de duisternis in het licht. Over deze gebeurtenis zal hij die avond uitgebreid spreken. Ook Tjeerd Korf, oud profvoetballer die onder ander gespeeld heeft voor PEC Zwolle en jong-Oranje, maar ook voor WHC en Genemuiden, zal zijn getuigenis geven. Daarnaast zal Hanne de Vries, bekend in de christelijke muziekwereld, komen optreden. Hij zal onder andere samenwerken met diverse lokale muzikanten.

Rondom de tent is er bovendien het één en ander te eten en te drinken. De entree is gratis en een ieder is dan ook van harte welkom!

Deel dit artikel