OLDEBROEK - Gaat je kind naar het voortgezet onderwijs? Het aanschaffen van schoolspullen brengt natuurlijk extra kosten met zich mee. Maak je je hier zorgen over? Misschien kom je wel in aanmerking voor een Activiteitenbijdrage.

U kunt een Activiteitenbijdrage aanvragen voor uzelf, uw inwonende partner en inwonende kinderen van 0 tot 18 jaar. De Activiteitenbijdrage is per kalenderjaar € 100,- per volwassene en € 400,- per kind van 3 tot 18 jaar. Voor kinderen tot 3 jaar is er een bijdrage mogelijk voor een specifieke activiteit tot een maximum van € 400,- per kind. Gaat uw kind van de basisschool naar de middelbare school dan is er een extra bijdrage van € 400,- per kind.

Meer informatie

Heeft u een vraag over de Activiteitenbijdrage of weet u niet zeker of u in aanmerking komt? Neem dan contact op met het Sociaal Team via tel. 0525 63 83 33.

Hulp bij invullen aanvraagformulier

Heeft u hulp nodig bij het invullen van formulieren? Heeft u vragen over geld? Of over wetten en regels? Dan bent u van harte welkom op het Financieel Spreekuur. Het team zit elke dinsdag tussen 10.00 - 12.00 uur klaar om inwoners te helpen met alle vragen. Het financiële spreekuur is in MFC De Brinkhof, Mariënrade 3 in Wezep. U kunt binnenlopen of een afspraak maken via tel. 0525 63 83 33 of per mail via sociaalteam@oldebroek.nl. De dienstverlening is gratis.

Deel dit artikel