ELBURG - aterdag 20 augustus draait het rad van avontuur op het Burgemeester Bode Sportpark in Elburg. Tijdens het sponsortoernooi, wat om 12:30 begint, worden vanaf 16:00 uur loten verkocht voor het rad van avontuur. De opbrengst hiervan wordt doro de Elburger SC verdubbelt en komt, net als de opbrengst van de Barbecue volledig ten goede aan de stichting ALS (via ALS Angels).

De prijzen zijn niet mals, de hoofdprijs is een dinerbon twv € 100,- bij Achter de Poorte en ook zijn er 2 dinerbonnen twv € 50,- bij de Haas. Verder zijn er nog meer tegoedbonnen, snoeppotten, vleesschotels, boodschappentassen en nog veel meer.

De Elburger SC is verheugd met zoveel gulheid van de ondernemers in Elburg. Zij wil dan ook Lunenberg advocaten, Slagerij van de Weg, Hema Elburg, Plus Supermarkt Elburg, Hotel Elburg/De Tapperij, lunchroom bij Ellen, Lunchroom en Fastservice restaurant De Elburger, Vos Vinos, Sportmassage Elburg, De Wereldwinkel, Jill kappers en KGS heel hartelijk dank stellen voor het belangeloos beschikbaar stellen van deze mooie prijzen.

Het prijzenpakket is bijna € 700,- en voor 1 lot speelt u maar liefst 29x mee voor een prijs.

Kom naar het BB Sportpark en geniet ook van de vele spannende duels, springkussen, pannakooi, barbecue en hapje en drankjes.

Deel dit artikel