ELBURG - OLDEBROEK - Provincie Gelderland is gestart met het Gelderland Panel. Alle inwoners van provincie Gelderland, vanaf 16 jaar, kunnen meedoen. Deelnemers ontvangen een paar keer per jaar een vragenlijst. En kunnen op deze manier hun mening geven over circulaire economie, klimaat of mobiliteit in provincie Gelderland.

Doe jij ook mee?

Het onderzoek dat nu loopt gaat over de financiën van de provincie. Hoe blijft provincie Gelderland ook in de toekomst financieel gezond? We zijn benieuwd naar jouw mening. Welke keuzes zou jij maken?

Door dalende inkomsten verandert de financiële situatie van de provincie. Op hetzelfde moment moet de provincie aan de slag met oplossingen voor problemen. Daarom wil provincie Gelderland haar rol en uitgaven opnieuw bepalen: wat kunnen en willen we de komende 10 jaar in ieder geval doen?

Waaraan moet de provincie elk jaar geld uitgeven? En waar moeten werknemers van de provincie aan werken? Bij deze keuzes wil de provincie ook graag de mening horen van haar inwoners. Door de vragenlijst in te vullen help je daarbij.

Laat je stem horen en vul de vragenlijst in via www.gelderlandpanel.nl

Deel dit artikel