WEZEP - Op Alpha ontdek je de basis van het christelijk geloof op een laagdrempelige en gezellige manier. Elke Alpha-bijeenkomst bestaat uit drie onderdelen: eten, een inleiding en een kleine groep.

Op Alpha denk je samen na over allerlei inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen meningen en vragen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet nieuwe mensen, met wie je echte, eerlijke gesprekken aangaat. En het is helemaal gratis!

In Wezep wordt de cursus gegeven door een interkerkelijk team.

Hoe werkt het?

Alpha begint met een warme maaltijd. Hierna luister je naar een inleiding over onderwerpen als: Wie is Jezus of over bidden: waarom en hoe? Daarna is er ruimte om in een klein groepje je vragen en gedachten te delen. Alpha bestaat uit10 interactieve bijeenkomsten en een 24-uursweekend (vrijdag op zaterdag).

Introductie

Je bent van harte welkom op de introductie-avond waarop je alvast de andere cursisten ontmoet en het Alpha-team.

Deelname is gratis, wel wordt er een kleine bijdrage gevraagd voor het 24-uursweekend. Geef je alvast op via alphawezep@gmail.com

Zie ook: www.facebook.com/alphacursuswezep of instagram alphawezep

Cursuslocatie is Gasterij De 7 Heuvels, Stationsweg 110 in Wezep. De introductie-avond is op 5 september 2022 (eten om 19.00 uur) en de cursus start op 12 september 2022.

Deel dit artikel