Foto pixabay.com

Foto pixabay.com

DOORNSPIJK -

Dit betekent tegelijk wel een druk seizoen. In december wil Deo Cantemus gezamenlijk met de beide andere koren van Bert Gelderman op ’t Harde in de Elimkerk het kerstoratorium Licht en Vrede uit te voeren. Natuurlijk werkt het koor tijdens de 25e december ook weer mee aan de morgen kerstdienst van de Gereformeerde kerk te Doornspijk.

Op 1 en 8 april hoopt het koor, ook dan weer met beide koren uit ’t Harde en Oldebroek, een Passie/Paasconcert te verzorgen zowel in ’t Harde als in Oldebroek. Daarnaast is Deo Cantemus voornemens op zaterdag 25 maart een Lente/Voorjaarsconcert in Doornspijk te organiseren. De leden hebben er weer veel zin in, om na een zang loze periode, weer wekelijks te kunnen zingen.

Het koor repeteert elke donderdagavond in de Bovenzaal van de Gereformeerde Kerk te Doornspijk. De repetities beginnen om 19.30 en duren tot 21.30. Houdt u van het zingen van het christelijke lied onder leiding van een deskundig dirigent en in een ontspannen sfeer kom dan eens langs. U kunt natuurlijk ook altijd even op de website www.deocantemusdoornspijk.nl kijken voor meer informatie.

Deel dit artikel