WEZEP - Op donderdag 15 september om 19.00 uur zijn Gerrit Smit en Harm van de Wetering, namens het Christelijk Mannenkoor ’t Harde, te gast bij Aan Tafel Met op LocoFM. Nia van den Bosch gaat in gesprek met hen en er zijn ook liederen van het koor te horen in dit programma.

Het doel van het koor is te zingen tot glorie van God. Nieuwe leden zijn van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te zingen tijdens een repetitie. Vooraf aanmelden is niet nodig. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met Gerrit Smit, tel. 06 57 11 94 43

Het Chr. Mannenkoor 't Harde en omstreken werd opgericht in mei 1963. Het koor telt momenteel ruim 100 leden. De leden van het Mannenkoor komen uit de gehele regio. Het koor staat onder leiding van dirigent Henk van der Maten. Tijdens de repetitieavonden van het mannenkoor heerst er altijd een ontspannen en gezellige sfeer.

Het koor repeteert iedere donderdagavond vanaf 19.45 uur in MFC Aperloo op ‘t Harde. Inloop vanaf 19.30 uur.Het koor verleent zeer regelmatig medewerking aan concerten en zangavonden. Hoogtepunten zijn ieder jaar het voorjaarsconcert en het kerstconcert in Oldebroek. Het Mannenkoor geniet zowel plaatselijk, regionaal als ook landelijk vooral bekendheid door het zingen van psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen.

Via Uitzending Gemist is de uitzending na afloop terug te beluisteren: https://locofm.nl/uitzending-gemist/

Deel dit artikel