'T HARDE - De Hervormde gemeente Elim 't Harde hoopt op zaterdag 1 oktober het 100 jarig jubileum te gedenken. . Deze bijeenkomst zal worden gehouden het kerkgebouw aan de Eperweg 35, en zal beginnen om 19.30 uur.

Tijdens de avond wordt aandacht geschonken aan het jubileumboek, dat vorig jaar is verschenen. Het eerste exemplaar is, vanwege de corona-crisis, inmiddels uitgereikt in kleine kring aan het oudste gemeentelid van Elim. Verder zal er koor- en samenzang zijn, en zal er door ds. A.D. Goijert een jubileumrede worden uitgesproken. Diverse gemeenteleden, waaronder de band ‘The Extra Mile’ leveren een bijdrage. Ook mannenkoor 't Harde is te horen.

Na afloop van de feestelijke bijeenkomst is er gelegenheid het herdenkingsboek aan te schaffen, en om elkaar te ontmoeten in één van de zalen van Elim onder het genot van een hapje en drankje.

De jubileumcommissie nodigt jong en oud ook uit om langs te komen bij de patatkraam, die deze avond vanaf 18.00 uur op het kerkplein staat. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Deel dit artikel