OLDEBROEK - Vrijdag 16 september wordt de nieuwe presentatiegids 2022/2023 van v.v. OWIOS weer gepresenteerd en het eerste exemplaar van de 21e editie wordt deze keer overhandigd aan Henk Winters, oud-trainer OWIOS 2. Het centrale thema van deze gids is "Op naar de Zaterdag" want dat is toch wel de mooiste dag van de week!

Deze keer is de gids weer lekker dik met 68 pagina’s en het is een compleet magazine! U vindt in de gids een afwisselend aanbod van onderwerpen en pakkende foto’s waarbij u een goed beeld krijgt van onze mooie club. Want elke dag gebeurt er wel iets, een afscheidsverhaal van Henk Winters, een mooi verhaal van de voetbalfamilie Hoogland, nieuwe gezichten worden voorgesteld en een uniek verhaal van het Walking Footbal-team. Daarnaast nog vele andere artikelen, kortom een mooi inkijk in het reilen en zeilen van de vereniging.

De bijeenkomst begint om 16:30 uur. Na een kort welkom zal door de voorzitter van de presentatiegidscommissie, Arno Klein, het eerste exemplaar overhandigd worden aan Henk Winters.

Na deze officiële overhandiging is het tijd om de traditionele fototaart aan te snijden en kunt u de nieuwe presentatiegids zelf inkijken. Hierna is er tijd voor een hapje en drankje en een gezellig samenzijn.

Nieuwsgierig naar de nieuwe presentatiegids! Alle leden, sponsoren en genodigden zijn van harte welkom om de presentatie bij te wonen in het clubgebouw op sportpark Bovenmolen.

Deel dit artikel