Charisa van Gelder en Nicole Ponstein

Charisa van Gelder en Nicole Ponstein

WEZEP - Het was weer een mooie wedstrijddag voor de dames van Twirlvereniging Majofique. De reguliere twirlwedstrijd van de MBGF werd gehouden in Wezep. Een thuiswedstrijd waarvan Majofique de organisatie in handen had.

De dames hadden mooie punten en podiumplaatsen. Waarvan 1x goud, 3x zilver en 2x brons. 2x plaatsingdpunten voor het NK en 3x plaatsingspunten voor de Kampioenschappen. Goud was voor Alja met haar 2 baton. Ze kreeg 2.50 van de jury en plaatsing voor het NK. De zilveren medailles/beker waren voor solist Ysanne Westera met 79, 4 punten en plaatsing voor de Kampioenschappen, voor Aylaine Spaan met haar 1 baton. Met 3.80 punten behaalde zij ook plaatsing voor het NK en het Seniorenteam met 80 punten, tevens plaatsing voor de Kampioenschappen. De 2 bronzen medailles/beker waren voor het Jeugdteam met 74,4 punten en het duo Nicole Ponstein en Charissa van Gelder zij kregen 73 punten van de jury. Lieke Fijn had geen podiumplek, maar behaalde wel met 78,2 punten de punten voor de Kampioenschappen.

Volgende week zaterdag (24 september) gaan de dames stralen in Staphorst op een reguliere wedstrijd van de MBGF.

Lijkt het je leuk om ook twirlster bij Majofique te worden? Kom dan op een dinsdagavond een kijkje nemen in de Erica Terpstrahal te Wezep vanaf 18.00 uur. Kijk voor meer informatie over de vereniging en over de twirlsport op www.majofique.nl.

Deel dit artikel