OLDEBROEK - De prijzen van energie stijgen hard, we betalen steeds meer voor gas en stroom. De gemeente wil inwoners die het hier financieel moeilijk mee hebben ondersteunen om te besparen op energiekosten. Daarom biedt de gemeente Oldebroek haar inwoners met een kleine beurs de mogelijkheid om via Gezondverzekerd.nl – Goedkope energie, persoonlijk advies te krijgen en een energiecontract af te sluiten.

Op deze manier wil de gemeente inwoners bijstaan, zodat eventuele betalingsachterstanden of schulden voorkomen worden of niet verder oplopen.

Hulp en advies via gezondverzekerd.nl

Op gezondverzekerd.nl/goedkope-energie staan tips en informatie om energiekosten te verlagen. Wilt u hulp bij het kiezen van het juiste energiecontract voor uw situatie? Plan dan een online afspraak via spreekuur.gezondverzekerd.nl/goedkope-energie. Heeft u nog vragen? Bel dan naar 085 303 53 89.

Direct overstappen kan via gezondverzekerd.nl/oldebroek en biedt de volgende voordelen:

• U betaalt geen borg en wordt direct geaccepteerd.

• U ontvangt de goedkoopste prijs per aanbieder, er zijn speciale afspraken gemaakt.

• De eventuele vergoeding voor een overstapboete staat binnen een week op uw rekening.

• U krijgt groene stroom.

Wel of niet overstappen

Overstappen naar een andere energieleverancier is niet altijd nodig. Met een vast energiecontract is overstappen waarschijnlijker niet voordeliger. Voor een variabel contract kan dat wel zo zijn. Gezondverzekerd.nl - Goedkope Energie helpt u met het beste advies voor uw situatie.

Energiebesparing in huis

Wilt u weten hoe u energiebesparende maatregelen aan uw woning kunt nemen? Vraag dan een gratis gesprek aan met een energiecoach van Veluwe Duurzaam. Kijk op veluweduurzaam.nl/energiecoaches of bel naar 0525 70 10 15.

Deel dit artikel