OLDEBROEK - Voor de mannen van Bakkerij Jonker – Blauw Wit is dat zaterdag dan eindelijk zo ver. De competitie start met een thuiswedstrijd tegen VoCaSa uit Nijmegen.

Doordat de eerste competitiewedstrijd werd uitgesteld kende Blauw Wit een lange voorbereiding van 7 weken. Er werden 5 oefenwedstrijden gespeeld. VC Zwolle, Keistad, Switch (2 keer) en Flash waren de tegenstanders (allen 3e divisie). Blauw Wit won 4 wedstrijden en speelde er 1 gelijk. Op basis van het resultaat kun je dus concluderen dat de mannen een prima oefencampagne hebben gehad. Maar ook in volleyballend opzicht hebben de mannen van Felix Lopez stappen gezet.

Echter, zaterdag gaat het om de knikkers en tegen VoCaSa zullen de mannen 100% scherp moeten zijn. De gasten uit Nijmegen draaiden vorig jaar immers mee in de bovenste regionen, waar Blauw Wit juist in de onderste gelederen mee draaide. De Blauw Witters hebben echter wel als doelstelling om hogere ogen te gooien op de ranglijst en een goede start is daarbij natuurlijk van harte welkom.

Het eerste fluitsignaal klinkt zaterdag om 17:00 uur. Publiek uiteraard van harte welkom!

Deel dit artikel