HARDERWIJK - In de week van 3 tot en met 8 oktober staat het thema ‘palliatieve zorg’ centraal. Dit gaat over de zorg vanaf het moment dat je hoort dat je niet meer beter wordt. Veel patiënten en hun naasten krijgen te maken met palliatieve zorg. Toch is er veel onwetendheid hierover onder patiënten. Daarom geeft het Sint Jansdal op woensdag 5 oktober een inkijkje in wat het ziekenhuis doet op palliatief gebied.

Op locatie Harderwijk is een informatiemarkt waar leden van het palliatief team je graag meer vertellen over palliatieve zorg. Ook staat er een koppelbed (een bed dat aan het ziekenhuisbed gekoppeld kan worden), een waakmand en een stand van de Wensambulance Veluwe. Het is belangrijk om op tijd in gesprek te gaan over alles wat je wilt op palliatief gebied. De experts van het palliatief team geven graag adviezen hoe je dat het beste kunt doen.

De hele week zijn er op verschillende plekken in de regio activiteiten in samenwerking met Gezond Veluwe en Netwerk Palliatieve Zorg Noordwest Veluwe. Kijk voor meer informatie en voor het programma van deze week op www.palliaweb.nl/netwerk-noordwestveluwe.

Deel dit artikel