Lead Image 1:
Lead image TXT 1: Opening turnseizoen gymnastiekvereniging OLVO

WEZEP - Ale leden, leiding, juryleden en bestuur van gymnastiekvereniging OLVO hebben het turnseizoen geopend met een sportieve dag in de Leemkule in Hattem.

's Ochtends startte de eerste groep met de jongste leden in de stromende regen; gelukkig werd het in de loop van de ochtend droog. Onder begeleiding van Scouting de Trijsberg waren er leuke spellen in het bos, zoals levend kwartet, levend stratego en 10-tellen in de rimboe. Tussendoor stond er ranja en lekkers klaar voor de kinderen. Het was een geslaagde ochtend waarbij de kinderen enthousiast weer naar huis gingen.

In de middag waren de oudere leden, leiding, juryleden en bestuursleden aan de beurt. Hier werd het eerste deel van de middag levend Catan gespeeld. Het fanatisme spatte ervan af! Rondes lopen om de goedkoopste stenen, graan, wol, hout of ijzer te kopen en daarmee de stad te vergroten was het doel.

Daarna is er nog fanatiek twister gespeeld; om dit te doen met lenige turnsters is wel een uitdaging! De middag is afgesloten met het knopen van sleutelhangers.

Met de organisatie werd deze geslaagde dag afgesloten met een lekkere barbecue.

Lijkt het je ook leuk om bij OLVO te komen sporten? Bekijk dan het lesaanbod op de website www.olvo-wezep.nl

Opening turnseizoen gymnastiekvereniging OLVO

Deel dit artikel