WEZEP - Vrijdagavond 30 september verzamelden zes teams, bestaande uit seniorleden van voetbalvereniging Owios, zich op het park van WTC om met elkaar de strijd aan te gaan. Dit keer niet met een voetbal en goals, maar met padelrackets en padelballen. Na diverse korte wedstrijden waarin het er fanatiek aan toeging, wist het duo Jacco Schaapman en Dick Nagelhout de winst en de felbegeerde fles Jägermeister binnen te slepen.

Het geslaagde OWIOS-padeltoernooi is onderdeel van de startactiviteiten rond de opening van de nieuwe padelbanen bij WTC. Daarbij biedt WTC andere verenigingen in de gemeente Oldebroek de mogelijkheid om gratis kennis te maken met deze snelst groeiende sport ter wereld. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw vereniging kunt u contact opnemen met het secretariaat van WTC.

De padelbanen in Wezep zijn te huur voor leden en niet-leden. Leden van WTC betalen een gereduceerd tarief voor de baanhuur en genieten daarnaast diverse andere voordelen. Niet-leden kunnen een baan huren via de gratis te downloaden Meet & Play-app van de KNLTB. Ook rackets en ballen zijn via deze app te huur

Deel dit artikel