ELBURG - Dromen: Wie doet het niet? Wat brengt het? Heeft het betekenis? Een vijftal kunstenaars zijn met hun dromen aan het werk gegaan. Inspiratie uit dromen. Meer weten? Kom naar de expositie ‘Droomwerk’ bij KunstHub BinK aan de Beekstraat 57 in Elburg.

De expositie ‘Droomwerk’ maakt een rondreis langs Kampen (Stadskazerne), Zwolle (Kunstruimte Het Langhuis), Elburg (KunstHub BinK) en Dalfsen (Trefkoele). Een tentoonstelling met o.a. schilderijen, beelden en gedichten. De expositie ‘Droomwerk’ reist en landt volgende week bij KunstHub BinK, aan de Beekstraat 57 in Elburg. De opening vindt plaats op vrijdag 7 oktober, tussen 16.30 – 18.00. U bent van harte welkom om te genieten van de kunst, met een hapje en drankje, tijdens de opening. Deze wordt muzikaal opgeluisterd door enkele liedjes van Linda Westera, ook een van de exposerende kunstenaars. De toegang is vrij.

Tijdens 2 avonden zullen de exposerende kunstenaars hun ateliergeheimen prijs geven en vertellen over hun fascinatie voor dromen, het fantastische en het ongewone. Steeds meer klinkt de roep om een andere blik, niet vanuit het “gezonde” verstand maar vanuit een meer mysterieuze manier van weten. Wijsheid die te vinden is in dromen, in mythes en verhalen, in de kunst. Kunstenaars Jehudi van Dijk, Wouter Berns, Ben Marsman, Linda Westera en Willeke Orsel pakken de handschoen op en geven hun visie op de wereld. Jehudi van Dijk gaat o.a. aan de slag met knipselgedichten en vraagt zich af of hij aan het lezen of schrijven is. Zijn collagegedichten krijgen veel duimpjes op Facebook. Het publiek wordt uitgedaagd.

Zin in een informele, interactieve avond met miniworkshops en ontmoeting met de kunstenaars? Kom dan vooral naar KunstHub Bink op:

- Dinsdag 11 oktober, 19.30: ‘De blik van de kunstenaar’ door Jehudi van Dijk, Wouter Berns en Willeke Orsel

- Donderdag 20 oktober, 19.30: ‘De blik van de kunstenaar‘ door Linda Westera en Ben Marsman

Deel dit artikel